Desibel

UEFA şampiyonluğundan desibel rekoru kırdık “heyoooo” sevincine. Galatasaray’ın geldiği hal maalesef budur.

Ultra modern stadı oldu diye sevinen ama binbir zorlukla uğraştığı o stadın zeminine hala rakı şişesi fırlatan taraftarıyla, son 1 ay içinde aldığı 3 maçı elleriyle veren teknik direktörüyle, o teknik direktörü getirip sezon sonu paketleyerek takıma yine milyonlar dökecek olan gömlek değiştirir gibi teknik adam değiştiren yönetimiyle ve kaybetmeyi alışkanlık haline getirmeyi kabullenmiş futbolcularıyla…

Bu gurur hepimizin.

Çok da iyi oynamadan da olsa bu sezon kazanmayı alışkanlık haline getiren Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Kaptan Alex’inizin değerini bilin.

“Desibel” için 5 yorum

  1. Galatasaray ve Beşiktaş futbolun desibel rekoru kırmaktan ibaret olmadığını anladıkları zaman belki Fenerbahçe’yi yenebilirler.

  2. Desibel rekoru ile ilgili Beşiktaşlıların söylediği olaya bir bakmak lazım. Noter tarafından da belgelendiği söyleniyor çünkü..

    Öte yandan Galatasaray gibi büyük bir takıma yakışmıyor gerçekten..

  3. @ kk@n,

    Fenerbahçe de zaten bu iki takım tarafından 40 senedir yenilmiyor ve 50 yıl üst üste şampiyon oldu evet. Hakemler olmasa sizin de yeriniz belliydi uçmayın bence..

  4. tarihe geçmek için -sözde- yapılan tezahüratta bile fenerbahçe’ye küfretmek çok acizce olmuş. madem tarihi bir andı o an kendi takımını bağırlarına basmaları gerekirdi galatasaray taraftarının, en başta yaptıkları gibi. yönetim, taraftarı da boş yere sıkıntı altına sokmuş zaten rekor kıracağız diye. zaten 131 değil de 130 çıksaymış rekor da kırılamıyormuş. yönetim gitmeli artık, hala biz yöneticilerin ufak hatalarımız var diyor adnan polat.

  5. Buna resmen züğürt tesellisidir.. UEFA nın sitesinde rekorun 132 dB ile Beşiktaş’ a ait olduğu yazarken, kim ne rekorundan bahsediyor?

Yorumlar kapatıldı.