Kaptan Alex

Alex de Souza: “Hagi her zaman kendime referans olarak aldığım on numaralardan biriydi.”

Sezon başında Kaptan Alex’in değerini bilemeyip ama sonra yanlışından dönerek, takımın bu performansa ulaşmasında çok büyük payı olan Aykut Kocaman’dan huzurlarınızda özür diliyorum. Umarım beni yanıltmaya devam eder.

Ezeli rakibimizin yepyeni mabedinden, daha iyi oynamadan ama daha iyi futbolcularımızla maçı çevirerek çıkmayı bildik.

Kaptan Alex’imizin değerini bilmeliyiz.

“Kaptan Alex” için 3 yorum

  1. Bu ozguven sorunsalinda maglubiyet cok da anormal degil.. Bizim uzuldugumuz sadece ve sadece gelecek.. Gelecekten bir diger kastim da Fb’nin daha da uzerine koyarak gidecegini ongormek, tabii Alex bir baska..

    Bizi de desibeldir mesibeldirle ugrastirip reklam edenlere de sonsuz saygilar! Bu kadar mi akilci hamleden yoksun olunur valla hayret..Bir rahat birakin insanlari, taraftara bile gereksiz baski..

    Son not olarak, tebrik etmeden gecmeyelim casus misafirimizi 😉

  2. Dünkü karşılaşmanın geneline baktığımız zaman Fenerbahçe adına oyun olarak çok fazla birşey yoktu..Galatasaray iyi oynadığı bir karşılaşmayı yine kenardan yapılan değişiklik hataları ile kaybetti..Bu örneği geçtiğimiz hafta oynanan Ankaragücü maçında da görmüştük..Hagi iyi bir futbolcu ancak hiçbir zaman iyi bir teknik direktör olamadı ve olamayacakta..Galatasaray’ın bu maç için kaybettiği çok fazla birşey yok ancak Fenerbahçe 3 puandan fazlasını kazandı..En basit örneğide 9’da 9 yaptı ve ikinci yarıda Aykut’un Alex’i kazanmasıyla birlikte bana göre şampiyonluğun %60 favorisi.Fenerbahçe bu kadronun üzerine koyarak artık Avrupa’da başarı sağlaması lazım..Lig’de amaç Avrupa olmalı bence.

  3. Hangi daha iyi futbolcular acaba? Kanatlarda Topuz ve Özer, ortada Selçuk-Cristian. Bunlar mı daha iyi? Alex dışında birşey yoktu her zamanki gibi. Rezil hocamız ve her zamanki şansınızla yendiniz. Bu kadar basit.

Yorumlar kapatıldı.