Rosell ne yapıyor?

Barcelona başkanı Rosell dün Arjantin’de Brezilya Milli takım teknik direktörü Mona Menezes ve Federasyon başkanı Alex Teixeira ile kameralara yakalanmış ardından da Brezilya-Venezuela maçını tribünden takip etmiş.

Katalanlar merak içinde başkan oralarda ne yapıyor diye soruyorlar. İki iddia var. İkisi de takıma kazanırmak istediği iki ismi yerinde izlediği. Biri sol beke Fenerbahçeli Andre Santos ki aylardır ismi anılıyor. Diğeri ise Real Madrid ya da Chelsea’ye gitmesi beklenen Neymar.

Milli takım kampında iş bitirecek hali yok. Turnuva sonrası daha somut adımlar atılır. Büyük ihtimal Andre Santos’u Spor Toto Süper ligden La Liga’ya yollarız. Neymar ise gelse gelse ancak Camp Nou’ya deplasmana gelir.

“Rosell ne yapıyor?” için 7 yorum

  1. Andre Santos’u Bank Asya 1. ligden La Liga’ya yollarız demek daha olası gibi 🙂

  2. Nihat’a katilmamak elde degil. birde sözlesmesinde özel madde varsa barca bu isi bedavaya bitirir 😀

  3. Yav o kadar işimin içinde şu şike için bakim dedim yorum var mı daha yok ama yüzyıllık şikecilerin yakalanmasıyla ilgili yorumlarını merakla bekliyoruz Keko-B 😉

    Bir tek fenerlileri inandıramıyorduk şike yaptıklarına!

  4. Yav o kadar işimin içinde şu şike için bakim dedim yorum var mı daha yok ama yüzyıllık şikecilerin yakalanmasıyla ilgili yorumlarını merakla bekliyoruz Keko-B 😉

    ”Şampiyon fener açıklamaları bekler!”

  5. @sahin_dr; su çok bulanık, felaket bilgi kirliliği var ve her kafadan ayrı ses çıkıyor. o yüzden yorum yapmak için erken der kEko b

  6. @sahin_dr: “keko B” yanlış yazım değilse yaptığın hoş değil, söylenenlere katılmadığım hatta bazen sinirlendiğim çok şey olsa da, bu şekilde yaptığın bir espriyi bile yorum kısmında direk yayınlamana izin verdikleri için bence site sahiplerine teşekkür etmen ve özür dilemen gerekir.
    Ama yalan yok ”Şampiyon fener açıklamaları bekler!” kısmını sevdim 🙂 Birebir aynısı olmasa da benzer bir şekilde ben de yazacaktım ama daha sonra iddiaların daha kesinleşmediğini aklıma getirip vazgeçtim bu şekide yazmaktan.

Yorumlar kapatıldı.