Casillas’ın kaptanlık gidiyor mu?

Marca’nın bu sabah manşetten verdiği habere göre Mourinho yeni sezonda kaptanlık pazubandını Casillas’tan alacak ve Xabi Alonso’yu ya da Sergio Ramos’u birinci kaptan yapacak. Sebep ise kaleci kaptanın bazı pozisyonlara uzak kalması ve hakemle diyaloğa giremeyip takımını savunamaması.

Mourinho’nun daha önceki takımlarında da kaptanlar defans oyuncularıydı. Inter’de Javier Zanetti, Chelsea’de John Terry. Fikir pratikte kulağa mantıklı geliyor ama Casillas Real Madrid’dir, ender sevdiğimiz Real Madridli’dir ve Real Madrid kaptanlığı kendisine çok yakışmaktadır.

“Casillas’ın kaptanlık gidiyor mu?” için 4 yorum

  1. Casillas’dan kaptanlık alınırsa o taraftar ilk başarısızlıkta öldürür Jose’yi.Çok kaşınıyor bu aralar az rahat dursa ne güzel olacak.

  2. @koko, resmen bir barcalı olarak bizi karıştrmaya çalışıosun. bzde öle problemler olmaz. çocuk hmn çıkarır verir xabiye:) bu oyunlar boş. en yakın el classicoda bottegada görüşmek üzere..

  3. @murat akyol; madrid basınınız sizi karıştırıyor ben değil:) casillas candır yakışıyor kaptanlık:)

  4. Hadi Guti’yi geçtim Raul’u yollayan takım Casillas’tan kaptanlığı da alır, 2-3 sene sonra satmaya da kalkar. Ronaldo’ya versinler o zaman.

Yorumlar kapatıldı.