Galatasaray ve transfer

Anderlecht ile Biglia konusunda anlaşma sağlanamadı. Son anda bir fiyat arttırma olduğu söyleniyor. Onun yerine Hagi’nin istediği Emmanuel Culio bugün Antalya kampına katılabilir. Pek tanımam etmem solakmış, ortanın ortası ve sol çizgide oynarmış.

Mutu serbest ve Galatasaray’ın ilgisi doğru. Yönetim ve Hagi bugün bu konuyu görüşecekler. Tanımayan yok. Yetenekli ve vukuatlı bir arkadaşımız.

İlkay ve Mehmet Ekici transferleri çok zor. Sezon sonu tekrar denenecek ama zannetmiyorum. Bayern ve Manchester United takipte. Taner Yalçın transferi ise hala gündemde.

Hollanda’dan AZ’nin Arjantin’li kalesi Romero da gündemde. Romero ismini duyar duymaz almayın o kovayı dedim içimden.

Formica ve Necati transferleri ise şimdilik zor gibi. Necati transferinde Antalya’ya takas verilecek futbolcu konusunda henüz anlaşılamadı. Formica ise pahalı ve daha önceki Güney Amerika’lılardan ağzımızın yanmış olması kafaları karıştırıyor. Beşiktaş’ın uğraştığı Sezer Öztürk‘ün de adı geçiyor ama Galatasaray yerli futbolculara istenilen o yüksek bonservisleri ödemez.

“Galatasaray ve transfer” için 4 yorum

  1. Yazık olmuş Formica ağızı Güney Amerika dan yanan yönetim Güney Amerikalı almıyor ama nedense Colini alabiliryor ağazı önceden bonservisiz oyunculardan ve alemcilerden yanmış olmasına rağmen.Necati olayıda tamamen komedi zaten bonservisi GS bedavaya Antalyaya veriliyor sonra Antalyaya bedava Ali Turan veriliyor birde üstüde üstük Antalyanın Necati için oyuncu+para istemsine izin veriliyor reziilikten başka bişi değil bu.

  2. kaleci için başka alternatifler var. romero’dan daha iyiler hatta romero ilk alternatif değildi bir hafta önce.

  3. ali turan’in bedavaya antalya’ya verilmesinde yonetim haksiz degil bence. ticari cikarlari kisa bir sureligine bir kenara birakirsak, ali turan GS’a bedavaya gelebilmek icin yarim sezon kadro disi kalmayi goze aldi… futbolcunun bu iyi niyetine karsilik antalya’ya gondermek bence kotu bir davranis degil…

    el hamdoui’yi ajax sezon basinda 5m euro civari bir fiyata aldi… gayet iyi bir sezon geciren futbolcuyu neden 6 ay sonra yari fiyatina satsinlar ki? bilmedigimiz ciddi problemleri yoksa kulubu ile, bu transfer dedikodu olarak bile mantiksiz geliyor… ajax suarez’i satarlsa ztn komple yalan olur…

  4. necati konusuna bir yorum yapmaya gerek bile olmadigini dusunuyorum… olmadi hasan kabze’yi de geri alalim…

Yorumlar kapatıldı.