Avram&Roy&Gerard&Carlo

Aston Villa:0 Sunderland:1 (Premier League 18.)

Gerard Houllier; “Aleyhimde yapılan tezahüratları duydum ve canım acıdı. Sinirlenmekte haklılar ama bu durumdan daha güçlü çıkacağız. Şimdilik işimiz zor.”

Newcastle:5 West Ham:0 (Premier League 20.)

Avram Grant; “Bu durumdan takımı çıkaracak kişi benim ve rahatım. Bu maçtan önceki serimize bakın. Dipteydik ve biraz toparladık.”

Blackburn:3 Liverpool:1 (Premier League 12.)

Roy Hodgson; “Geleceğim hakkında konuşmaya hazır değilim. Şu anda sonuç ve performans yüzünden yeterince moralim bozuk. Bana kovulmamla ilgili soru sormayın. Cevaplamayacağım.”

Wolverhampton:1 Chelsea:0 (Premier League 5.)

Carlo Ancelotti; “Kovulursam benim için sürpriz olur. Karar benim değil ve daha yapılacak çok işimiz var. Kulüpteki herkesle ilişkim çok iyi.”

Giderse bir tek Roy gider. Bu sezon Liverpool kırmızı olmaktan çıktı. Eskiden de bir öyle bir böyle zamanlar olurdu ama en azından ruh vardı, inanç vardı, mücadele vardı. Artık o da yok. Ligin 12. sırasında olmak yakışmıyor. Birileri bedeli ödemeli. Uymadı, tutmadı işte…

“Avram&Roy&Gerard&Carlo” için 4 yorum

  1. Avram’ın da gitmesi lazım big sam takımı iyi yerlere getirebilir takımdan kopan behrami gibi oyuncuları da tekrar takıma kazandırabilir. Roy ise gitmeye mahkum oldu şuan 12. sıra Liverpool ve hergün daha kötüye gidiyorlar ortasahada xabi gibi bir beyin olmayınca halleri gerçekten de vahim oldu

  2. pazar günü tsi 17:30 da liverpool fa cup ta 4.turda olmazsa roy hodgson da görevde olmaz artık heralde diye tahmin ediyorum zaten olmasında çok geç kalındı roy’un gitmesi liverpool için iyi olur ama pazr günü gene klasik kırmızı gerrard formamı giyip maçtan önce you’ll never walk alone dinleyip takımı destekliyecem hayırlısı….

Yorumlar kapatıldı.