Isınamadım şu çocuğa

Barcelona Copa Del Rey’de yoluna devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanında alınan 1-1’lik beraberlik tur için yeterli oldu. Maçtan önce San Mames deplasmanının zor olacağını tahmin ediyorduk ve oldu da…

Maçın canlı yayını ülkemizde yoktu o yüzden netten takibi de sıkıntılı oldu. Ara ara kesintilerle izleyebildiğim mücadelede Bilbao çok asıldı maça. Barcelona son zamanlardaki en dağınık görüntüsündeydi. Maç boyunca pozisyon bulmakta sıkıntı çekildi. Villa 2 tane temiz pozisyonu harcadı ama bu sefer kurtarıcı olarak Abidal yetişti. Son dakikalarda gelen Llorente golü de fena sıkıntı yaptı. Maçın sonunu zor getirdik. Bu arada Abidal’ın golü 130 maçlık Barcelona kariyerindeki ilk golü oldu. Hatta profesyonel futbolculuk kariyerinin de 4. golüymüş. Daha önce Lyon formasıyla kupa maçlarında Lille ve Le Mans’a gol atmış. Bir de Fransa Milli takımıyla penaltıdan İtalya’ya.

Olur sezon içinde böyle maçlar önemli olan yola devam ediyor olmak diyoruz ve hafta sonu Deportivo deplasmanını bekliyoruz artık.

Başlığa gelince ise; Busquets efendi az kalsın Xavi’nin bileğini eline veriyordu. Bana bak çocuk şu adamın yanında durarak top oynamayı öğrendin ama ben sana hala ısınamadım. Ayağını denk al!

*Tabii bu hafta Barcelona’nın kralı Abidal. Fotoğraf Pique’nin twitter hesabından.

“Isınamadım şu çocuğa” için 3 yorum

  1. “Olur sezon içinde böyle maçlar önemli olan yola devam ediyor olmak diyoruz”

    Bu lafını unutmayacağım =)

Yorumlar kapatıldı.