Ritim

Pazar akşamı Barcelona son dakikaları sıkıntılı geçirmiş Levante’yi 2-1 yenmişti, dün de Real Madrid Getafe deplasmanında son dakikalarda soğuk terler döktü. Maç 1-3 giderken Arbeloa’ya bir kırmızı kart ardından gelen Getafe golü ve 2-3. Gerçi bu dakikaya kadar fark çok daha fazla olabilirdi ancak Real fırsatları kolay harcadı.

Noel arasının yaramadığı ritmin bozulduğu belliydi. Aynen Barcelona’ya da olduğu gibi. Gerçi Messi’nin olmayışı da orada bir başka etkendi. İkili yoluna devam ediyor puan farkı 2. Sezon sonuna kadar da böyle devam.

Hafta içi kupa mesaisi var. Özellikle Barcelona’nın işi biraz sıkıntılı. 0-0’ın rövanşında Athletic Bilbao deplasmanına gidiliyor. Real Madrid ise 8-0’ın rövanşında Levante deplasmanında. Gazozuna bile olmayan bir maç.

Real maçının ardından yazmışken Kaka’ya değinmemek olmaz. Çok seviyoruz bu çocuğu. 240 gün sonra sahalara döndü. 75’de Benzema’nın yerine oyuna girdi. Yapacak daha çok şeyi var. Umarız da sakatlık belasına yakalanmadan başarır. Dikine şöyle bir uzasın da izleyelim.

Bu arada hafta içi antremanda Pepe’yi de madara etmiş. Beter etsin:)

“Ritim” için bir yorum

  1. Marcelo dün gece yine beni deli etti. Bu herifin babası falan mı Perez anlamıyorum. Koskoca Jose bile sol bek transferi neden düşünmez. Herif gidiyor, gelmiyor arkadaş. Arkaya kaçırdığı adam sayısının haddi hesabı yok.

    Bir diğer denyo da Benzema. Bazen kafası kızıp hattrick falan yapıyor ama hikaye. 7 ay yok Higuain, bu adamla sene geçmez. İşin kötü tarafı Adebayor ile falan da geçmez. Bize Ronaldo Di Maria ve Özil hızına yetişebilecek akıllı bir forvet lazım. Benzema dün 40 tane kaçırdı, onu geçtim, 30 tane de pozisyon harcadı. Delirtiyor beni. Jose ne kadar transfer yok diyorsa da lazım.

Yorumlar kapatıldı.