Messi never di(v)es

Ronaldo efendi de izleyip örnek alsa mesela.

“Messi never di(v)es” için 8 yorum

  1. cesc@__kesinlikle messiciyim :))…orada yanlış anlaşılma olmasın…hatta ona bi ilah gözüyle bakıp, farklı sınıflandırmak istediğim için üzülüyorum…ama gel gör ki o da bi insanoğlu nihayetinde:)

  2. keske pana maçında kendini yerlere serdiği kıvrandığı penaltı(??) pozisyonunu da koysaydınız?

  3. —Aha ilk Ronaldocu düştü yorumlara. dfsadf :D:D —

    Bi’ pozisyonda arkadan sarılan elemana tekmeler yumruklar savurmasına ne demeli? Ronaldo aynısını yapıp oturtmuştu dirseği, kırmızı görmüştü. Messi fazlasını bile oturtuyo’. En son Clasico da oscarlık performansı da gördük. İkisi de yapıyo’ bunları. Biri ak biri kara değil yani. Birinin nispeten az ya da fazla yapması da birşey değiştirmez diye düşünüyorum.

  4. hazır böyle bi vidyo konulmuşken…son zamanlarda barça maçlarında bi şey dikkatimi çekiyo…bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama messi de dahil olmak üzere bazı oyuncular yapılan fauller sonrasında biraz abartılı davranıyolar sanki…çok dayak yiyolar orası kesin ama bir barça sevdalısı olarak, bahsettiğim şekilde davranan bi messi görmek hiç hoşuma gitmiyo…

  5. Messi’nin yedigi dayaklari Emre B yese adam oldurmustu bile heralde saha ortasinda. Messi’deki bu sakinlik, sabir nerden geliyor kardesim biraz bizimkilere de serpsinler..

  6. Messi’nin Stamford Bridge’de Del Horno’yu attirirken pozisyon ile birlikte Real Madrid’e karsi 2-0 ondeyken ve daha iyi oynuyorken dahi Nou Camp’da kendini yere atisini da izlesek de bakalim Messi’de dive yapiyor mu yoksa yapmiyor mu diye degerlendirsek.

  7. inanın ki messi’ye gelen tekmeler çekmeler havaya kaldırıp yer değiştirmeler vs. Ronaldo’ya olsa şimdi Ronaldo amerikan güreşçilerinden ders alıyordu

  8. budur… Arif Erdem, Ümit Karan, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, Batuhan ve benzerlerinden tiksinen bünyeye nasıl iyi geliyor. Türkiye’de her altyapı oyuncusuna izletilmeli, sahanın her yerinde ikili mücadelede topa sahip olmanın ve ayakta kalmanın asıl hedef olduğu öğretilmeli. 3 sene sonra muhammed’i ya da anıl dilaver’i ya da gökay’ı zorlandığı her ikili mücadelede kendini yere atıp hemen hakeme bakarken görmek istemiyorum. (Mesela Nihat A takıma ilk çıktığı zamanlar benzer bir ısrara ve “temiz niyet”e sahipti. Ama o da artık hem kocadı hem de daha çakal oldu)

Yorumlar kapatıldı.