Simão Pedro Fonseca Sabrosa

Tek kelimeyle “mükemmel” bir transfer.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor diye ucuz bir bonservis bedeli. 31 yaşında ancak hala piyasası olmasına rağmen buraya gelmeye ikna etmek. Bir kanatta Quaresma bir kanatta Simao ortalarında Guti. Evet ömrü uzun değil ama yine de Allahım bu izlediğim Beşiktaş mı? Bir de UEFA Avrupa Liginde oynayabilse tam olacak. Neyse ligde tadını çıkarmaya, keyif almaya bakalım. Hayırlı olsun Beşiktaş.

Atletico Madrid’e de golle veda etmiş, Espanyol karşısında takımını galibiyete taşımış. Taraftar da kendisi için teşekkür pankartı hazırlamış.

“Simão Pedro Fonseca Sabrosa” için 6 yorum

  1. tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır diye bir laf vardır.ben bunu 4 2 3 1 in dönüp dolaşacağı yer yerel ligidir.bunu değiştirecek tek takım real madrid gözüküyor.bu sistemle uluslararası kupayı hayal edersiniz 4 3 3 ile bu hayali gerçekleştirirsiniz.illa barça olmak zorunda değilsiniz 4 3 3 ün farklı farklı versiyonları vardır.geçen sezona bakaın ş.l yarı finalindeki takımların hepsi (bayern,chelsea,inter,ve barça) 4 3 3 sisteminin farklı versiyonlarını oynadı.inter snejder milito eto yaptı bayern robben ribery klose(sanırsam) yaptı barça ibra messi pedro oldu,chlesea anelka drogba kalou yada malouda drogba kalou oldu.4 2 3 1 sistemi kadar dağınık dengesiz çözmesi çok basit olan bir başka sistem yoktur bütün takımın ne yapacağı neleri kimlerden beklenildiği bellidir ve sahadaki 10 kişiyi maça sokmaz.en iyi uygulayan real madrid oda jose olduğu için belli bir seviyede.4 3 3 sisteminin milletin kafasının içine sokmak lazım herşeyini bu sisteme göre yapmak lazım diye düşünüyorum ve bu sistemdeki en önemli alan orta 3 lü değil gerideki sağ ve sol beklerde oynayan futbolcular olduğunu görmek lazım.ortadaki 3 lüyüde ilerde ki 3 lüyüde rahatlatan onlara alan açanlar bu adamlar.
    durum böyleyken bjk yanlış bir transfer yapmıştır .guti Q7 ve sabrosa (arda lincoln kewel) aralarında fazla bir fark yoktur top kapmayan pres yapmayan geriye dönmeyen bütün yükün ortadaki 2 liye kalan bir sistemin dönüp dolaşağı yer kürlçü dükkanııdır yani süper lig dir.

  2. Quaresma, Guti, Simao, geri ikili Fernandes ve Ernst. Avrupa Ligi’nin bile ötesinde bir ortasaha beşlisi bu. Önlerine de aynı kalitede bir forvet konursa keyfin üstüne krema olur. Tek sıkıntı ligde oynatmak zorunda olacakları Türk sağ bek sıkıntısı. Diğer defans mevkileri ve kalecileri de Türk olmasına rağmen çok kaliteli çünkü. Avrupa’da Hilbert sağ bek çıkar ancak ben BJK’nın yerinde olsam basar parayı kaliteli bir Türk sağ bek alırım. Keyifli kadro gerçekten.

  3. beşiktaş forumlarında geze geze kayışı kopardık. Almedia değil Almeida 🙂

  4. Başkandan noel hediyesi simao ve Almedia 🙂 hakkaten Yeter! para yetişmiyor formaya..
    “Al media” alamaz mısın..?

  5. nasa’dan besiktas’a uyari, “yildizlari toplamayin!” 🙂

Yorumlar kapatıldı.