Yazık sana be…

Ondan sonra neden maganda diyorsun oluyo’…

“Yazık sana be…” için 21 yorum

  1. şu pozisyonda nasıl c.ronaldo’yu suçlu buluyosunuz anlamıyorum. guardiola sarı kart gormesi gerekirken gormedi. bütün katalanlar her olayda çingene gibi hakemin ve madridli futbolcuların başında toplandı. sonra maganda mı oluyor ronaldo. valla iyiymiş.

  2. Ronaldo’nun yaptığı hareketi tasvip etmiyorum. Tabi ki yanlış, ancak Guardiola’nın da sütten çıkmış ak kaşık olmadığı görülüyor videoda. Ya da şöyle diyeyim. Aynısını Jose yapsa ve Puyol gelip Jose’yi itse bu başlığın adı eminim çok farklı olacaktı. Tıpkı geçen seneki Jose’nin Nou Camp’taki sevincini küfürlerle karşılayan aynı kişilerin her GS-FB maçında Ulubatlı Souness fotosunu yazılarına koyması gibi… Alıştık biz bunlara, tek taraflı olunca ilginç geliyor yine de..

  3. ronaldo’nun çıkıp özir dilemesi gerekirdi yapmadı ayıp etti saha içinde yaptığıda rezaletti, ama bu ama nın altını da doldurmak lazım guardiola nın yaptığı hareket ona yakıştı mı ? bence oda olmadı… mourinho dan beklerdim ama guardiola dan beklemezdim…bu tip durumlarda şeytan ayrıntılar da gizlidir derler 🙂

  4. Videodan görebildiğimiz kadarıyla top Ronaldo’dan çıkıyor zaten Pep’in de topu kendi oyuncusuna vermesi gayet mantıklı değil mi? Pep’in olayını oyun değerleri içinde değerlendirebilecekken, Ronaldo’nunkini insanlık değerleri içerisinde değerlendirmek bile saçma olurdu kanımca…

  5. koko b şaka heralde bu yorum bizi denemek için falan bu post u girdin

  6. Maç öncesi kareografi yapacaklardı kulüp parasıyla. Onunla ilgili resim-video var mı ?

  7. ronaldo fanı falan değilim de şu post bildiğin gereksiz sen de biliyosun guardiolanın haksız olduğunu. objektifim diyosun sonra 😉

  8. Bende bu yorumu anlamadim.

    Burada hatali birisi varsa o da Guardiola. 2-0 ondesin, takimin siir gibi oynuyor zaten, belli fark daha da acilacak, ustelik top toplayici falan da degilsin, top sana geliyor aliyorsun sonra Ronaldo gelip elinden almak isterken benim 5 yasinda yegenimin yapmadigi bir hareket yapiyorsun ondan sonra da Ronaldo maganda oluyor. Ronaldo kokune kadar hakli yaptiginda. Guardiola, sanki Osasuna’nin hocasi ve 2-0 maglup, fark buyumesin diye zaman gecirmesi gerekiyor sanki da boyle bir sey yapiyor. Burada Ronaldo’nun yaptigi hareket son derece normal.

    Ayrica, Messi’nin yaptigi karaktersizlige de deginelim. 2-0 ondeyken, kendini yere atmalar falan.

    Ronaldo magandaysa, Messi ne?

  9. Ronaldo bu hareketle ithamları haklı çıkardı ancak Ramos denen kalıpsız varken bu maçta konuşulacak son başlıklardan biri olur.

  10. aga; Pep’in Ronaldo’ya karşı 2-0 galipken yaptığı hareketi alcorcon’un hocası bile yapmaz.

  11. forumunuzu takip ediyorum uzun zamandır ancak ilk yorumum bu da sizde art niyet sezdiğim içindir az da olsa.Barca’nın haklı galibiyetine lafım olamaz ancak Ronaldo’nun bütün provakatif hareketlere ve söylemlere rağmen çok temiz maç çıkardığı aşikarken siz nasıl göremiyorsunuz şaşıyorum.Orda Guardiola’nın büyük takım TD’sine yakışmayacak çirkin bir hareketi var ve Ronaldo ise maça konsantre pozisyonun içinde bir futbolcu bunu İspanyol medysının %90 ı bile söylemekte tabi takip ederseniz.Asıl çirkef ararsanız içten pazarlıklı arkadaş Messi’ye Carvalho’nun pozisyonunda bakabilirsiniz veya Pana ilk maçındaki penaltı pozisyonu ve hakeme serzeniş.Barca sempatizanı olabilrsiniz ancak lütfen Ronaldo’yu öryargılarınızdan arınmış olarak izleyin veya ihtiraslarınızı haklı birini karalayarak yapmayın.Sayvgılar..

  12. yahu arkadaşlar bence ne olursa olsun hocayı orada itemez ronaldo. objektif olmakla alakası yok fikirdir bu…

  13. Valla bence burda ronaldonun suçunun çok daha fazlası guardiolada, madem hocaya elk kalkmaz o saygındır. o zaman o saygınlıgı haketsin önce oyuncularla böle basit münakaşalara girmesin, basitleşirse basit bi şekilde cevabını alır. Zamanında hangi ant. dü o lincoln e top saydırıyor diye laf sölemesine benzettim bu konuyu. saçma olmuş.

  14. Koko,

    Ronaldo hocayi itemez diyorsun da, Guardiola’da top toplayicilik yapip rakip takimin oyuncusunu aldatamaz. Orada 50 tane top toplayici cocuk varken koskoca teknik direkdorun topla ne isi var? Hadi oldu diyelim, ne diye cocuksu hareketler yapiyorsun, adamla oynuyorsun? Eger bir teknik direkdor olarak uzerine vazife olmayan bir isi yaparsan, Ronaldo’da kendine vazife olmayan bir is yapar, seni iter. Sonra aglamayacaksin.

    Ronaldo’yu sevmem ama zorla bana Ronaldo’yu savundurdunuz yani 🙂

  15. bence at gözlüklerini çıkar koko birazda eleştirilere kulak as ..

  16. benim merak ettiğim bu videonun 16. saniyesinde dani alves nereye koşuyor? 😀

  17. Guardiola’ya uzanan eller kırılsın.
    Hele bu eller Ronaldo magandasının ise kopsun o eller.
    Ulan Barça, ne güzel yendin be şu kibir budalası Mou’yu, CR7’yi :))
    Allah’ım ne muhteşem bir geceydi yarab, bu keyif unutulmaz yıllar geçse de.

Yorumlar kapatıldı.