Utanıyorum sizden

Konu Rijkaard’ı sevmek ya da sevmemek veya arkasında olmak ya da olmamak değil.

Bir adam düşünün işi için yabancı topraklarda çalışıyor ve dün doğum gününü kutlamış. Bu sabah uyanıyor ve babasının memleketinde vefat ettiği haberini alıyor… Ama buna rağmen işini ve onunla beraber bu işe baş koymuş ya da koyduklarını sandığı adamları yanlız bırakmayıp baba ocağına dönmüyor.

Evet Rijkaard’ın babası vefat ediyor ama o yine de Karabük deplasmanında takımın başında. Oyuncusu olsam hocamın suratına bakar yaşadıklarını düşünür moralim bozulur. Bırakın gülmeyi konuşmak bile gelmez içimden. Her günümü beraber geçirdiğim, bana bir şeyler katacak, beraber başarı peşinde koştuğum adamın babası ölmüş ya!

Ama gel gör ki maç öncesi ısınan yedekler için bu böyle değil. Bırakın Rijkaard’ı dünya umurlarında değil. Birbirlerini kulağına vurmanın, yavşaklığın(!) peşindeler. Oturun ağlayın demiyorum ama insanda biraz saygı olur.

Sizin adınıza ben utanıyorum verdiğiniz şu görüntüden. Rezil adamlar.

Video Link

“Utanıyorum sizden” için 8 yorum

  1. bu takımın içi cürümüş. yazık. desteklediğimiz adamlara bakın.. yazıklar olsun.

  2. her maç aynı şeyi yapıolar ısınırken ama bu bi ezber diil, takımın liderinin babası ölmüş ve adam işinin başında. allah kmseye vermesin ama böle aileden birini kaybedip evden çıkamadıımız zmn hiç mi olmadı. adam işe gidio, azıcık saygı azıcık sevgi..

  3. Bunu ariyordum, iyi ki koymussun..

    Herseyin lafta oldugunu bize ne kadar da guzel gosteriyor.

    O kara cuma da gosterdi ki, bu takimda gercekten calisip cabalayanlar cok ama cok net belli..

    Tac atmayi, orta yapmayi bilmiyorlardi meger yas tutmayi da bilmiyorlarmis..

  4. 30 yaşındayım… Hiç bu kadar ruhsuz adamın bir arada olduğunu hatırlamıyorum Galatasaray’da.. Kombinelerimizi aldık, heyecanla yeni stadımızı bekliyoruz… Ne için? Renk aşkı, forma aşkı.. Hepsi bu… Kötü futbolunda değilim artık, ben takımımda efendi adam istiyorum..

  5. Ağzına sağlık…
    Pozisyonun içinde yine Serdar Özkan var, yani bir kaç hafta önce Eskişehir maçından önce Batuhan’la yedek kulübesinde araba pazarlığı yapan adam!!!
    Çok büyük yazık…
    Bu arada Ali Ece’nin yorumları da cuk oturmuş, yeni gördüm…

  6. Ruhdan falan bahsediliyor…Benim kişisel merakım şu an Galatasaraylı oyuncuların eğitim düzeyi.Blog sahibi ilgilenirde araştırsa sevinirim.Eğitimli her insan adam mı ayrı bir mevzudur ama Galatasarayda edepsizlik diz boyu hiç sevmediğim fetocu tayfa bile daha insandı bu yavşaklardan kurtulmak lazım şampiyonluklar kupalar gelir geçer biz asalet isteriz efendilik isteriz.Rijkaard ne yaparsa yapsın her zaman arkasındayım futbol sevgimle…

  7. “Abi” eksikligi derlerdi de inanmazdim. Ali Turan, Serdar Ozkan, Mustafa Sarp, Sabri, Emre Colak. Ali Turan ile Serdar’i gec, Emre cocuk, Sarpp 1.5 yil once gelmis, Sabri’nin de agirligi ortada. Oynamayanlara bakinca su takimda Kewell, Baros, Neill disinda ulan her mac adam iyi oynamasa da yirtiniyor dityebilecegimiz adam yok. Kaptan 23 yasinda Arda. Yani TURKCE cikip da, “ulan beyler akilli olun biraz, ciddilesin” diyecek adam yok, belki Ayhan var. Adam akilli futbolu hatirladigimdan beri altyapidan yetisen yada uzun yillar GS’de oynayan Bulent’i, Tugay’i, Hakan’i, Sas’i gibi isimler artik yok. Belki de cidden bizim futbolcu kesmi icin iyi antrenorden cok otoriter antrenor onemli.

Yorumlar kapatıldı.