Delikanlı!

4 Ekim Pazartesi Bülent Uygun;

“Elde edilen sonuçlardan memnun olmayan bir kesim vardı. İki haftadır bir karar verme aşamasındaydım. Bucaspor’a başarılar diliyorum. Şimdi biraz kendimi dinleyip ne yapacağıma, hangi takımla çalışacağıma karar vereceğim”

6 Ekim Çarşamba Eskişehirspor’dan yapılan resmi açıklama;

“Eskişehirspor’umuzun yeni teknik direktörü Bülent Uygun oldu. Başkan yardımcımız Mesut Hoşcan, Yöneticilerimiz Mulla Şahbaz, Mustafa Kozanlıoğlu, Ahmet Yalçın ve Aytekin Aykın’ında bulunduğu tesislerimizde düzenlenen imza töreniyle 3 yıllık anlaşma imzalandı.”

Yeni yönetimin önünü açmak üzere istifa ettiğimi söyler dinleneceğim der 2 gün sonra başka kulübe imza atarım o kadar!

Sezon başında Buca öncesi bir de Antep yolculuğu yaptığını da unutmadık.

“Delikanlı!” için 2 yorum

  1. bülent uyguunun kendi sitesine yaptığım yorumu virgülüne noktasına dokunmadan yazıorum burayada;
    afferim size bülent hocam. bni bir kez dha haklı çıkardınız. sivastayken ilk gitmesini istedigim kisi sizdiniz, iyi ki gittiniz. buca’dan nsl nedn ayrıldığınızın hikayesini siz size inananlara anlatın. eskişehir’e ve size hyrlı olsun. umarım sivastayken kabul ettiğiniz tebrikler gibi, şimdi bu yorumuda kabul edersiniz. tekrar hayırlı olsun Bülent Hocam. Türk futbolunun ihtiyacı olan hoca sizsiniz zaten.

  2. Bir Eskişehir’li olarak içime sindiremediğimi söylemek istedim.Bu sezon gerçekten üzgünüz,kötü futbol bir yana,Halil Ünal’ın Pele için bizim “malımız” demesi,birde Uygun olmayan Bülent.Gitmeyeceğim maçlara,Halil Ünal ve Uygun gidene kadar.Anadolu yıldızıydık ne hale getirdiler koca takımı..

Yorumlar kapatıldı.