Ve Liverpool satıldı!

Liverpool taraftarı sonunda Hicks ve Gillett ikilisinde kurtuldu. Bu sabah kulübün resmi internet sitesinden Liverpool’un New England Sports Ventures (NESV) adlı şirkete satıldığı açıklandı.

New England Sports Ventures adlı şirketin başında yine bir Amerikalı John W Henry var. John W Henry aynı zamanda Boston Red Sox, New England Sports Network, Fenway Sports Group ve Roush Fenway Racing’in de sahibi. Kulüp başkanı Martin Broughton da bu satıştan memnun. Resmi sitede yaptığı açıklamada kulübün borçlardan kurtulduktan sonra en kısa sürede yeni yatırımlara başlayacağını söylemiş.

Gözünaydın Liverpool’lu. Anlaşılan son yapılan video amacına ulaştı. Şu gelişme umarım saha içi performansa da yansır. Koskoca Liverpool’u lig tablosunda 18. sırada görmek canımı acıtıyor.

“Ve Liverpool satıldı!” için 3 yorum

  1. acaba yeri geldiğinde türkiye’de taraftarlar klüp yönetimleri aleyhine bu tip bir kampanya yürütse böyle etkili olur mu?
    adamlar azmettiler, taşı deldiler resmen.

  2. enteresan bir gelişme.. çok ciddi 2 yatırımcıyı biraz ayak oyunlarıyla ekarte ettiklerini biliyorum.. bakalım neler olacak.. gerçi bana ne, biz kendi kanserojen takımımıza bakalım..

Yorumlar kapatıldı.