Mesut Özil’e son teklif

İspanyol basınına göre Mesut Özil bugün Real Madrid’li olabilir. AS Gazetesi Madrid’in Werder’e 10 milyon euroluk teklif yaptığını Almanların 14 milyon istediğini iddia ediyor. Bir diğer İspanyol gazetesi Marca ise son teklifin 16 milyon olduğunu Werder’in 20 milyon istediğini söylüyor.

Mourinho da dün yaptığı basın toplantısında Mesut’a hayır demeyeceğini söylemiş. Yani istiyor. Bugünkü görüşmelerde pazarlıklara Van der Vaart ismi de dahil olabilirmiş ki kulağa mantıklı geliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mesut için Werder Bremen’nin eli çok güçlü değil. Hem para almış hem de yerini doldurmuş olabilirler.

Real işi en geç Salı’ya kadar bitirmek istiyor çünkü Çarşamba günü Werder Bremen’in Sampdoria ile Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı var. Mesut’u oynatmaları durumda ve o günden sonra olası bir transferde Mesut Real ile Avrupa’da oynayamaz.

Real ile Bremen bugün yine masaya oturacak. Muhtemelen de işi bitirirler. 3 ay sahalardan uzak kalacak olan Kaka’nın boşluğu Mesut ile dolabilir. Kaka döndükten sonra da Mesut ile güzel rotasyona girerler.

“Mesut Özil’e son teklif” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.