Maradona’nın Premier League aşkı

Aston Villa Martin O’neill’in istifasından sonra teknik direktör arayışında. İngiltere’de isimler havada uçuşuyor. Fulham’ın uğraşıp da getiremediği Ajax teknik direktörü Martin Jol ilk hedef.

Ancak Aston Villa’ya Güney Amerika’dan menajeri vasıtasıyla Maradona’dan mesaj var. Menajeri Walter Soriano, Maradona’nın İngiliz futboluna bayıldığını ve Aston Villa’yı isteyebileceğini söylemiş. Hatta Maradona İngiltere dahil Avrupa’dan kulüplerle görüşme halindeymiş.

Menajeri ne kadar doğru söylüyor bilmem. Komisyon işleri bu dönem kesatsa sallıyor da olabilir. Ama olur da Maradona Premier League’e gelirse Liverpool maçlarından sonra her hafta heyecanla bekleyeceğimiz bir maç daha olur. Takımın kim olduğu önemli değil. Yılmaz Vural’ın Premier League temsilcisi olur. Yarılırız her hafta…

“Maradona’nın Premier League aşkı” için 3 yorum

  1. Hakikaten bir de o var 🙂 Baya bir yuhalanır her maçta. İtalya’ya gitsin Maradona, orada bir ısınsın, sonra alan olursa gelir İngiltere’ye. Ama işi çok zor.

    Dur yahu İtalya’ya da gidemez ki, küpelerini falan alıyorlar her girişte.. Oraya gitse kazandığı bütün paraya el koyarlar. İspanya’da da alan zor bulunur. Hollanda ve Fransa ona hiç uymaz. Sen git kumda oyna Maradona 🙂

  2. Maradona’yı İngiltere’den kimse almaz. Bu adam iyi teknik direktör değil. Gideceği hiçbir takımda da Arjantin kadrosu olmayacak. Akıllı adam Maradona’yı almaz takımın başına ki İngilizler akıllıdır.

  3. @selocan; Bir de şimdi aklıma geldi. İngilizler Tanrı’nın elini daha unutmamışlardır heralde:)

Yorumlar kapatıldı.