Fener gecenin golüyle avantajlı

Fenerbahçe Lille deplasmanında 2-1 mağlup oldu ama oynadığı oyunun karşılığında bunu elde edebilmesi bence iyidir. Maçın hemen başında Volkan, Arsenal kalecisi Fabianski’ye özenip sıfıra yakın çaprazdan çok basit bir gol yedi. Nooluyo lan? derken, noolduğunu sen de 40, ben diyeyim 45 metreden attığı gol ile Vederson gösterdi. Bu arada iyileşti, iyileşmedi derken meğersem Lugano iyileşmemiş. 10. dakikada çıkmak zorunda kaldı. Umarım sakatlığı daha kötü olmamıştır. İlk yarı Lille oynadı, Fener baktı ama bir pozisyon var ki…

Guiza tam One Way Ticket adam. Giden top geri dönmüyor, heba olup gidiyor. Alex’in harika getirdiği topta hadi kaleye vurmadın, pas vermeyi seçtin, o nasıl pas be? Bana kimse bir daha Guiza falan demesin.

İkinci yarıda da değişen pek birşey yoktu. Lille oynadı, karşılarında Emre ve Gökhan savaştı. Alex yine aralara altın paslarını attı ama attığı adam Guiza olunca zırt tabi. Sörfçü Deniz’in bir an asist yapası geldi, kafa ile Frau’nun önüne indirdi. Frau da affetmedi tabii. 2-1 avantajlı skor. Hele bu oyuna.

Emre açık ara sahanın en iyisiydi. Maçın sonunda sanırım Alex’in de kasığı sakatlandı. 2-1 avantajlı skor diyoruz ama Alex ve Lugano’yu uzun süre kaybettiysek, geçmiş olsun. Guiza denyosu kendi kendine oynar artık.

“Fener gecenin golüyle avantajlı” için 3 yorum

  1. Bir arkaasim facebookuna yazmis cok hosuma gitti:
    “Guiza, sana yapma demiyorum! Ama hobi olarak yap”

Yorumlar kapatıldı.