Madrid’de polis baskısı

Madrid’den gelen haberlere göre, Galatasaray taraftarı maça girmeden polis tarafından uzunca bir süre dışarıda bekletilmiş. Uçkurlarına kadar aranmışlar, kaskla kafaya maruz kalmışlar ve maçın başlamasına ancak 10 dakika kala stada girebilmişler. Allah yardımcıları olsun ve bol şans!

“Madrid’de polis baskısı” için 3 yorum

  1. Polis kortejinde stadin onune gelene kadar hersey yolundaydi… Stad onunde sacma sapan saatlerce suren ust aramasi, terbiyesizce sert muameleler… Atletico tribunlerinde acilan pkk bayraklari,” turkey is not europe” pankartlari…

    En guzel cevabi bu eksik kadroya ragmen sahada verdik. Avantajliyiz ama bunun Sami Yen’i de var unutmayalim.

  2. bugüne kadar gittiğim yurtiçi ve yurtdışı hiç bir maçta böyle bir muamele görmedim. aranmadık tek yerim kalmadı sağolsunlar kopartırcasına aradılar. tribünde ise çok yanlış dağılımdan sesi yakalayamadık. golden sonrası her zamanki gibi iyiydi. bölücü başının resimleri olan pankartlardan sonra tepki dozundaydı. Taraftarları da abartıldığı kadar değil, sıradanlar..Ali Sami Yen’e bekliyoruz arkadaşları, gerçi bizim polisimiz avrupaidir arama bile yapmaz ..!

  3. Koko yanlisin var. Kortejde basta sorun olmadi, anca sadece 4, 5 dakika sonra basladi olaylar sacmasapan bir nedenle. Birisi fotograf cekmek icin bir durdu, polis sert bir sekilde uyarmadan etmeden o kisiyi itekleyince basladi coplama. Hatta uyari icin silah bile cektiler sonradan. 1 arkadasimiz iceriye alindi orda daha yeni disariya birakmislar. Bisey yapmamis etmemis, tek sucu Galatasarayi desteklemek ve orda olmakti.
    Ha bir de sadece orda olaylar bitmedi stad onunde sirada beklerken, stada girerken, staddan cikarken bile her an ustumuze gelecek gibi duruyorlardi. Arkadasimiza nasil ulasabiliriz diye sormaya gidincede direk itekliyorlar bir an once gidin yoksa gorursunuz gununuzu der gibi. bunlar insanliktan artik cikmis. Acilan PKK pankartlari ve bizim binbir zorluklarla soktugumuz pankartlarlar, ve daha bir cok olayi anlatmiyorum, yoksa bu olay cok uzar..

Yorumlar kapatıldı.