Lucas Edward Neill Galatasaray’da

Yaz aylarında bonservisi elindeyken bedavaya almayıp şimdi az da olsa bonservis ödeyip Everton’dan Neill’i resmen kadromuza kattık. 1,5 senelik imza attı Avustralya’lı.

Daha detaylı olarak yarın sabah girişeceğim, şimdi uyku zamanı…

“Lucas Edward Neill Galatasaray’da” için 8 yorum

  1. yazın 3.5 milyon avro da anlaşamamışlardı yıllık, şimdi 2 milyon avro kendine 600 bin klubüne olduğu söyleniyo.bu şekildeyse epey kar edilmiş yaza göre

  2. wallahi snn gönlün zengin koko, 750 bin pound az paramı heleki 6 ay önce bedava almak warken. bna brzcıkta kewellı tutmak için alınmış gbi gelior.. eer öle diilse yönetimin garip bi hamlesi yada kumarıydı. gökhana güwendiler olmayıncada napalım olmadı deiip aldılar. izlediim maçlarda sağlam adama benziodu ama seen daha bilgilisindir.. sni dinlicez artq..

  3. @MuratAkyol

    Yahu yazmış ya gabriel. 750 bin pound tabi ki az para değil. Ancak sezon başı alsaydık yıllık 3.5 verecektik. 2 sene imzalasa 7 milyon. Şimdi euro hesabı 1 milyon bonservis verdik, ancak yıllık 2 milyona oynayacak. 2 sene imzalasa, ne etti 4+1= 5 milyon. Yani 2 senelik anlaşmada 2 milyon karda Galatasaray. Anlaşma süresi uzarsa kar daha da büyüyecek. 750 bin az para değil ancak 2 milyon hiç değil be abi…

  4. @ selocan, peki gs stoper bulamadıı için ilk yarıda kaç puan kaybetti bide onun hesabını yaparmısın, yada ara transferde gelen adamın sezon başına göre alışma dönemi süresii.. ama dediiğiniz hesap doruysa 2 milyon kar süperr bi transfer hamlesi.. yararlı olucak işallahh..

  5. Sezon başında en büyük hataydı zaten Gökhan Zan’a güvenip stoper almamak. O konuda tabiki haklısın. Ancak olan olmuş artık yapacak birşey yok. Çok bir şey kaybetmedik, önümüz açık. Parasal anlamda sıkıntı çeken bir kulüp olarak 2. yarıda Neill’i almak belki sportif olarak değil ancak mali olarak güzel bir hamle diye düşünüyorum. Sportif başarı içinse hala geç değil.

  6. işallah selocan işallah bide forvet çıkarabilirsek baros daha yok gbi çnküü..

  7. Vallahi Neill’i alınca 8 yabancı hakkımız doldu. Bir yabancımızı gönderemezsek yabancı forvet alamayız. Gönderirsek de Tobi’yi göndeririz. Gönderemezsek bari Sercan’ı alalım. Aman Gökhan Ünal falan olmasında 🙂

  8. gökhan zan gökhan ünal yok yani biz birini gönderelim derken 2.yi almayalım cidden. sercan da çok para 5-6 milyon euro etmez yaa..

Yorumlar kapatıldı.