Benitez’in ipini çeken Wenger olabilir mi?

Akşam Liverpool-Arsenal maçı var. Liverpool’un bu sezonki durumundan, taraftara yaşattığı hayal kırıklığından defalarca bahsettik. Sakatlıklar, finansal problemler ve Rafa Benitez’in artık tutmayan taktikleri. Arsenal ise her zamanki gibi. Wenger’in çocukları oynadı mı tıkır tıkır oynuyor, rakibi dağıtıyor ancak tecrübesizlik yine en büyük problemleri. Özellikle iyi oynadıkları dakikalarda golü yerlerse maç o anda bitiyor Arsenal için.

Bu akşamki maça Liverpool uzun zamandır sakatlık problemi olmadan ideal bir 11 ile çıkıyor diyebiliriz. Arsenal’de ise en büyük eksik Milli takımda sakatlanan Van Persie. Dün Manchester’ın Aston Villa’ya yenilmesi ve Chelsea’nin Everton’la berabere kalması maçı daha da ilginç bir hale getirdi. Arsenal yarışa tekrar dahil olabilir miyim diyecek, Liverpool ise beyaz sayfa açıyoruz neden olmasın diyecek. Tempolu ve iyi maç olacağı kesin. Arsenal Liverpool’dan daha iyi top oynuyor ancak Liverpool Anfield‘da maçı daha çok isteyen taraf olursa bu maçı kazanabilir. Daha önce Manchester United maçında bunu görmüştük.

Eğer Arsene Wenger ve çocukları Anfield’dan galibiyetle çıkarlarsa Rafa Benitez bu akşam ya da yarın sabah İspanya’ya tek yön bilet alabilir. İngiliz basını Benitez yerine Klinsmann demeye başladı bile.

“Benitez’in ipini çeken Wenger olabilir mi?” için bir yorum

  1. arsenal i bu kadar kısa ve net bir şekilde anlatan hiçbir yoruma rastlamamıştım.

Yorumlar kapatıldı.