Milan bitti şimdi de Liverpool

Adam gitmeyeceğim buradayım diyor. Başkan çıkıyor Rijkaard’la 2 senelik sözleşmemiz var, sonuna kadar kalacak diyor ama basın illa ki Rijkaard’ı paketlemeye çalışıyor.

Sabah gazetesinin şimdiki iddiası Rijkaard’ın Benitez’in yerine Liverpool’un başına geçeceği yönünde. Üstelik haberi İngiliz gazetesi Daily Mail’i kaynak göstererek vermişler. Daily Mail’in spor sayfalarının altından girip üstünden çıktım bu konu hakkında en ufak bir şeye rastlayamadım. Gören, okuyan olursa bizleri de haberdar etsin.

Tembel adam hakikaten yaratıcı oluyor. Size bir tüyo; Atletico Madrid’de hoca arayışında. Terim’i yollayamadınız Rijkaard’ı yollayın oraya. La Liga’ya hiç yabancı değil.

“Milan bitti şimdi de Liverpool” için bir yorum

  1. Aptal herifler, bunlar da çubuklu medyanın elinde anlaşılan. Aynı gazetenin dün akşamki haberi şu ; Rijkaard’ın rövanş maçı. Dedim ne rövanşı. Güya fener sezon başı Rijkaard ile söz kesmiş, anlaşmışlar. Tam geliyormuş Rijkaard, yönetim Daum’u almış, Rijkaard bu kararla şok olmuş ! Bir kere Fener’in öyle bir vizyonu hiçbir zaman olmadı. 2.si bu hayali kurgu gerçek diye düşünelim bir 3 sn, hangi aklı selim insan Rijkaard yerine Daum’u tercih eder. Fenerbahçe iseniz seçersiniz orası ayrı. 3.sü Rijkaard neden şok olsun bu adam dünyanın sayılı teknik direktörlerinden istediği zaman Fener’den kat kat daha iyi bir takımda anında görev bulur ki buldu. Atarken de destekli atın be Sabah habercileri.

Yorumlar kapatıldı.