Lugano GS ile flört mü ediyor?

Fanatik internet sitesine bi haber attı, bilimum tanıdığım GS’liler gaza geldi. Transfer olur mu olmaz mı onu tipster Koko’ya sorun. Benim başka bir diyeceğim var.

Fener’de oynarken deli, manyak, kasap hatta katil diye atıp tutulan oyuncu bu dedikodu üstüne bir anda hırs küpü, latin ateşi, cesur yürek, en iyi defans gibi sıfatlar ile anılmaya başlandı.

Bravissimo!

PS: Tatile çıkıyorduk ama dayanamadım 🙂

“Lugano GS ile flört mü ediyor?” için 15 yorum

  1. hala deli, manyak ve pisliktir kendisi ama futbolculuğuna lafım yok onu da belirteyim. figer yakın zamanda fener’le arasını yapar rahat ol.

  2. haberin figer ve adamlari tarafindan ellerini kuvvetlendirmek icin pompalandigi cok acik, ona birsey demedik.

  3. Kimmiş yahu bu adamı sonradan böyle anan Galatasaraylı ? Bir zahmet Galatasaraylılıklarını sorgulasınlar, profesyonellik kıl tüy ayağına böyle döneklik olmaz.

    Hadi bu transfer oldu diyelim, transfer olduğu gün bıçağı takarlar valla ben ondan korkarım.

  4. Hatta kasaptir da fakat Bilica – Lugano ikilisini gormek istemiyorum, ust duzey bir ikili olur, gerek yok..Parasi neyse verelim gitsin kendine kulup bulsun..

  5. @antti_sumiala; muzo mu? klasik fenerli mi? klasik barcelonalı desen belki biraz hak verirdim:)

  6. muzo tanımam etmem seni ama klasik fenerbahceli mantığıyla yazı yazmışsın.. zaten size göre en büyüksünüz, kimse sizi çekemiyor.. size veya oyuncunuza yapılan tüm eleştiriler çekememezlikten ötürüdür.. vs vs.. kendi takımınızın stadında olay çıkar bir kaç kendini bilmez denir.. başka stadlarda olay çıkar tüm camiaya mal edilir.. örnekler çoğaltılabilir.. çoğunluk gibi.. kendi olaylarını görmemek..

    yani klasik antu.com mantığı… sitenin klasik çizgisinin bundan uzak olduğunu zannederdim.. yanılmışım…

    luganoyu değerlendirecek olursak son galatasaray maçında çıkardığı kavga ile sezonu kapattı.. biten sözleşmesinden dolayı serbest kalacaktı.. sakatlık riskini minimuma indirdi ve transfer görüşmeleri yapmaya başladı.. yani bir anlamda kulübe satışı koydu ve kendi önüne baktı.. o fiyatı verecek kulüp bulamayınca da tıpış tıpış döndü buralarda tekrar kendine kulüp bulabilmek için..

    böyle mantalitedeki bir oyuncu ne kdar iyi olursa olsun karakter sınavından sınıfta kalır.. Allah a yakın galatasaray a uzak olsun.. kasaplığı ayrı tartışılır.. kaldı ki benim çevremde yazdığın mantalitede luganoya bakan galatasaraylı arkadaşım yok.. inşallah gelmez.. ama klasik fenerli mantığıyla yazmışsın dayanamadım.. =)

  7. “kendi olaylarini gormemek” gibi bir teshisi bu yaziya koyabildigin icin seni kutluyorum.

    korkarim ben de sana klasik cimbomlusun demeliyim simdi galiba.

    sen hic fenerbahce stadina gidip, fenerbahce maci seyrettin mi? ben defalarca ali sami yen’e gittim ve galatasaray maclari seyrettim. adana demirspor’undan manchester united’ina kadar rakiplerle. hic klasik fenerli hareketi degil, dogru mu?

    klasik fenerli olmayi birak; herhangi bir takimli olarak anilip, bu tarz tartismalara girmekten daha cok seviyorum futbolu ben.

    yukaridaki yazida fenerbahce yazan yerler ile galatasaray yazan yerleri degistirdigin bir yaziyi hayal et. o tur bir yaziyi da burada yazabilecek bir fenerli futbol asigiyim ben.

  8. en son süper kupa macinda “fenerbahce” tribunlerindeydim.. ondan once alex in 2 attigi inonudeki besiktas macinda kapalıda.. ayrıca fenerbahceli olan abim yuzunden gittigim bazı fenerbahce maçları.. yani ben de futbola ben de asigim ve kendi takımımın maçlarını izlemekten ziyade değil bu aşkım.. atmosferi yaşamak.. farklı tribünlerde maçlar izlemek.. ama konu bu değil.. bahsi geçti diye yazmak istedim..

    lugano sadece kendi takımının taraftarları tarafından sevilecek bir futbol anlayışında ve karakterde bir futbolcu.. iter kakar.. tatlı sert oynamaz.. bariz sert oynar..tekme atar..ama formanın hakkını verir.. bülent korkmaz ın uruguay şubesidir bence.. rakip taraftarların sevmemesi çok normal.. rakip taraftarların bu tarz bir oyuncuya rakip taraftarların kasap, deli vs demesi çok normal bence.. karakterini önceki mesajda yazdım zaten.. kendi takımında boyle formanın hakkını veren çılgın bir oyuncu görmekte taraftarlarını mutlu eder.. ondan cesur yürek, hırs küpü lakapları da doğru.. nereden bakıldığına bağlı..

    nasıl ki senin tepkin bu galatasaraylılar hemen satış yaptı cesur yürek oldu daha dün çirkef dedikleri adam zihniyetine ise..

    benim tepkimde .. hemen heh size gelince kral yaptınız adamı, hani dün çirkefti.. siz az değilsiniz galatasaraylılar mantığına.. zaten luganoyu isteyen yok.. bağrına basacak olan hiç yok.. bahsettiğim gibi ben de konuştuğum galatasaraylılardan hicbirisi yazdığın tepkiyi vermedi.. ustune fenerliler(cevredeki) (ayrıca aynı tarz yorumu burda gorunce sen de dahil oldun ama okudugum kadarıyla sadece bu yorum.. futbolsever olman ve futbola daha genis gozle bakabilmen ayrı..) boyle yorumlar yapınca ister istemez insan tepki veriyor..

    yani ikimizde cevredeki insanların soylediklerine tepki verdik.. sen post unla.. ben yorumumla..yani senin dediğini de yapan insanlar mevcut, benim dediğimi de.. senin dediklerini yapanlar klasik galatasaraylı mantığı ile, benim dediklerimi yapanlar klasik fenerli mantığı ile hareket ediyor.. orta yol yok gibi.. iki farklı görüş..

    ben tepkimde aşırı olduysam veya yanlış anlaşıldıysam ve ters bisi yazdıysam özür dilerim.. size iyi tatiller.. en kısa zamanda yazılarınızla geri donmenizi temenni ederim..

    ps: “kendi olaylarını görmemek” aklımdan geçen ama yazmadığım bişi olmuş.. yazıyı kaydedip sonra yorum kısmına taşımıştım o kısmı gelmemiş.. emre belözoğlu fenerbahce ye gelmeden katildi, çirkefti.. fatih terim in evldaıydı.. onun olduğu milli takım tutulmazdı.. vsvs.. ama fenerbahceye gelince cesur yürek oldu.. türkiyenin mevkiisinde en iyisi oldu.. kaptan oldu.. yani bu konunun aynısnın lacivert i gibi..(konusuldugundan yazıyorum benim dusunceme gore emre inter e gittigi gun bir daha konusulmamak uzere bitti) ama tabi sadece orası görününce yazıda bi anlam ifade etmemesi gayet doğal..

  9. zaten ilk yazida genel olarak bir muzo analizi yok.. o yaziyi yazan muzo bunu (bana gore) klasik fenerli mantığıyla yazmış analizi var.. yoksa muzo nun futbola olan genel bakışı daha farklıdır, başka maçlarıda yerinde seyreder..futbolu ne kadar cok sever.. vs vs onlar ayrıdır.. yani koko B muzo klasik fenerli degil bence..klasik barcali mi orasini bilemeyeceğim =)

    yazının başındaki “tanımam etmem” bir anlamda onu simgeliyor, sadece yazıya ve içeriğine baktığımı.. bence o yazıyı o tarz düşünceyle yazmışsın.. klasik fenerli düşüncesi derken kötü birşey değil.. olaylara fenerbahce perspektifinden bakarak o bağlamda yorum yapmak anlamında.. ama bir kere daha yazma ihtiyacı duyuyorum sadece o yazı hakkında..

  10. Emre’de zamanında arabasıyla birine çarpmıştı ve çarptığı kişi ölmüştü. Bu olaydan sonra fenerbahçe tribünleri Emre’ye katil diye bağırdı (kaza ulan bu ne katili !!), şimdi ise en kral fenerbahçeli oldu (bilimum fenerli için). Keşke Lugano’dan önce bu olayı da yazsaydınız 😉

    Takılmayalım bunlara, herşey karşılıklı 🙂

  11. Verdiğin linkteki yaklaşımınla Lugano post’undaki aynı deği kil. Ben GS taraftarını eleştirdiğin için cevap yazmıştım, burada FB taraftarına bir eleştiri yok, kaptan olmasını eleştirmişsin sadece..
    Neyse, Lugano gelmaz inşallah GS’ye diyip son verelim 🙂 Ama Aurelio gelirse hayır demem 🙂

Yorumlar kapatıldı.