Sağol Kaptan!

Sana onun 5’te biri, onun 3’te biri etmez diye atan tutanları utandırmaya devam ettiğin için…

Aklınla ve yeteneğinle bizi büyülemeye devam ettiğin için…

Zarafet ile liderlik ettiğin için…

Kupalar sana çok yakışıyor.

“Sağol Kaptan!” için 16 yorum

  1. dunku macta penalti atti, ucan kafa atti sonra da kupa kaldirdi.

    hala ‘dunku macta naapti, etkili degildi, gozukmedi, kayipti’ geyigi yapiyorsunuz. gormek istediginiz her topu o kapsin, herkesi calimlasin, kaleciyi iki kere calimlasin sonra gidip defanstan topu alsin yine herkesi calimlasin, gol atsin..

    hala ogrenemediniz su adami. kac sezondur ayni geyik.

    ayrica fotoyu begendim, adami seviyorum, postu da attim.

    siz bana bir soyleyin elano’nun kac alex edecegini simdiden de ona gore bakalim onumuze.

  2. @MUZO aBi, özür diledim ama hala kızıosun..
    bn cimbomlu olarak HAGİ ile kıyaslamaya bile sokmam alexi. alex öle bi futbolcu hiç olmadı olamaz. bu ligde gerçekten skora katkı yapıcak çok ii işler yapıor ama hep demiomusunz scoreboard yazarlıı yapmayın die. alexin oyun içinde takım oyunu ile alakası yok. bn bu yönünü eleştiriorum.
    elano konusuna gelince. bn çok izlemedin onu işallah katkılı olur ama KOKOya sormak lazım..

  3. soyleneni anlamamakta israr ediyorsunuz. o yuzden de aynen devam diyorum iste.

    benim agzimdan hagi falan cikmadi, ama hala inatla karsilastirma yapiyorsunuz…

    once gelemiyordu, gelirse aniracaklardi. sonra geldi, etkisiz dendi, rakamlar ile cevap verdi. her yeni transferde ayni seyler soylendi. klebersonlar, ricardinholar, delgadolar, lincolnlar…. senelerdir bunlar konusuluyor ama o da isini catir catir yapmaya devam ediyor.

    ve ben de bu adamin bu durulugunu seviyorum.

  4. muzocum, dun maci izleyince ayni seyi soyledim, gerci senin gibi methiyeler duzmedim fenerli olmadigim icin ama her sene alex bitti, alex soyle alex boyle denmesine ragmen adamin gelip tikir tikir isini yaptigini dile getirdim. hakan sukur’e de senelerce ayni muhabbeti yaptilar herif her sene cikip isini yapti. arti alex-hagi-elano karsilastirmasini son derece cocukca ve gereksiz bir tartisma olarak goruyorum. alexi tartisacagimiza bizim Turk futbolcular neden bu kadar kabiz onu tartisalim bence, sonucta lig o kadar kalitesiz ki alex degil golgesi bile is yapar.

  5. Avrupa Şampiyonlar ligi istatigi : 24 Mac = 13 asist 9 gol
    Fenerbahce istatigi : 191 mac = 96 gol 102 asist
    İsterse sahanın ortasında sandelye koyup otursun her macta futbolun en önemli özelligi kosmak mucadele calım teknik dahil hepsinden önemlisi gol degil mi ? Atıyor mu? Evet!!! Attırıyor mu ? Evet!!!
    Neyi tartısıyorsunuz..
    Not : En üstteki istatislikte avrupada bir şey yapmıyor dedikleri için uefayı katmadım bile çünkü onada kolay derler.Bu arada Fenerbahçe çeyrek final oynadığı sezon Şampiyonlar liginde ya asist kralı oldu yada 2. si tam net hatırlamıyorum.
    Birde şöyle bir durum var, taraftarın gözü futbolcuya ne kadar alışırsa o derecede futbolcunun büyüklüğünü unutuyoruz.
    Alexin gelmeden önceki fatih altaylı yazısını okuyup ne demek istedigimi anlamak isteyenler icin http://sozluk.sourtimes.org/?t=alex+de+souza 17. maddeye bakmalarını tavsiye ederim..

  6. @MUZO aBi, dün maçta penaltıya kdr top oynamayan şu adama post açtıın için,
    sizden başka alanı olmıcak şu adama okdr para werdiiniz için,
    gerçkten top oynadıını 1,5 senedr görmemenize rağmen hala lider dediiniz iiçin.
    bi daha da kupa mupa göremezsiniz..

    Özür Dilerim MUZO aBi..

  7. Hagi’den sonra Türkiye’ye gelmiş en faydalı isimdir Alex. Fenerbahçe tarihinin de gelmiş geçmiş en büyük yabancısıdır. Hatta çok eskiye inmessek Türkler bile bu kadar hatırlanmaz ve faydalı olmamıştır. Bir adamın oynadığı maç sayısı = Gol + Asist sayısı ise zaten fazla söze gerek yok.

    Bir de Avrupa maçlarında bir şey yapabilse, o zaman belki “Profesör” ile kıyaslanabilirdi.

    Bakalım Elano Alex’i geçebilecek mi fayda olarak.

  8. alex bence hagi’den sonra gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır
    bir galatasaraylı olarak çok saygı duyaım ama dünkü maçta ne yaptı da hakkında post yazılıyor?

  9. Muzo , Alex’e bayiliorum, geldigi gunden beri sizin maclarinizi takip etmemin en buyuk sebebi. Dun gene fenerli bi arkadasimla izledik, o da Antu’da forumlarda hala taraftarin yuzde 60-70i Alex’e laf ediyor dedi, ki Alex hayrani o da. Bende dalga geciyorsun heralde dedim. Bu adamin nesini begenmiyorlar cozemiyorum.

    Her sene CM de oynar gibi gol ve asist sayisi yakaliyor. (kusura bakmayin ben CM bilirim FM degil..) Yuzu guluyor , kaptanlik yapiyor (yabancilarin kaptan olmasina cok sicak bakmiyorum ama artik Alex Fener’e yabanci degil..), colugu cocugu burda okuyor yasiyor.. Saygi duyulucak ve imrenilecek bir isim..

    Simdi arayip bulmadim ama eski bir postunda frikikte Alex’in estetik ama bir o kadar sade, Deivid’e cikardigi bir pas vardi, sanirim Deivid vurdu gol oldu. Hakkaten onu yapisi bile farkli.. Tek gercek gidince cok aranilacak, simdi keyfini cikarmayi keske herkes bizim gibi becerebilse..

  10. Bence 2 tarafta biraz fazla abartmış yorumları. Alex, ne bu aşırı iltifatları hakedecek kadar DEVASA bir oyuncu, ne de bu kadar eleştiriyi hakedecek kadar kötü bir oyuncu. Sadece şu “duruluğu” konusuna kesinlikle katılıyorum keşke bütün futbolcular böyle olsa.

  11. Evet aynen bu post 😉

    Er gazinosunda ki TV’den aklimda geriye kalanlardan..

  12. Tartışmalardan Muzo tatile çıkamadı. Kusura bakma ustam 🙂 Her yerde bu tartışmalar olur, hoş görmek lazım.

  13. muzo alex’e olan sevgisini saygısını belirtmiş ne alakaysa hemen hagi karşılaştırılmaları filan yapılmış. zamanında ben şöyle bi’ post yazmıştım. İkisinin de yeri ayrı ve tartışmanın anlamı yok. Hagi çok ayrı bir olay, Alex’in ise Fener için yaptıkları ve kattıkları ortada… bu arada murat elano konusuna gelince bizim sütten bir kere ağzımız yandı lincoln alex’ten daha iyi diyerek bekleyelim ve görelim. umarım alex’in fener’e verebildiklerini elano galatasaray’a verebilir.

Yorumlar kapatıldı.