Eto’o da Citizen olma yolunda

Manchester City’nin Barry ve Santa Cruz‘dan sonra yeni transferi Eto’o olacak gibi gözüküyor. Barcelona başkanı Laporta, katıldığı iCat fm radyo programında Manchester City’den Eto’o için reddedilmesi zor bir teklif aldıklarını söylemiş.

Eto’o’nun kulüpten ayrılmak istememesine rağmen bu teklif kabul etmemenin yanlış olacağını söyleyen Laporta, Eto’o giderse Guardiola‘nın istekleri doğrultusunda forvete transfer yapacaklarını da söylemiş. Laporta’nın net olarak teklif edilen rakamı açıklamaması rağmen İspanyol ve İngiliz basınları, City’nin Eto’o için 30 milyon euroluk bir teklif yaptığını iddia ediyor.

Eto’o’ya Barcelona’ya transfer olduğu günden beri ısınamamışımdır. İyi bir golcü, Barcelona’nın başarılarında büyük payı var bilmem ne ama maçlarını izlerken hep bi’ kulp takma peşindeyimdir. Laporta’nın ayrılmak istemiyor demesine rağmen Arapların önereceği maaşla Eto’o’nun ilk uçakla Manchester’a uçacağına da eminim.

“Eto’o da Citizen olma yolunda” için 3 yorum

  1. Adam daha ne yapzın Koko ama yaa, ağzıyla kuş tutmadığı kaldı bir tek… Ama kafaya koymuşlar illa gönderilecek. Bence hata..

  2. evet ne yapsa yaranamiyor malesef. neyse ben sevinirim PES’de Barcelona ile oynayan ve surekli Eto’o ile gol atanlar dusunsun.

Yorumlar kapatıldı.