Santa Cruz da Citizen oldu

Manchester City sezon ortasındaki Kaka’sını çıkarma saçmalığından sonra adam gibi transferler yapar oldu. Aston Villa kaptanı Gareth Barry‘den sonra Blackburn’den Santa Cruz’a da dün imzayı attırmışlar. Bu transfer için Blackburn’e 18 milyon pound ödeyeceklermiş. Barry’e 12, Cruz’a 18 hesap defteri oldu 30 ama koymaz Araplara.

Daha önce de dediğim gibi Arap sermayeli City beni şaşırtmaya devam ediyor. Santa Cruz Robinho ve Stephen Ireland‘ın da desteğiyle City’de çok iş yapar. Önümüzdeki sezon attıkları gol sayısında artış olacağı kesin. Bir de konuşulduğu gibi bunların yanına Tevez gelirse City seneye ilk 4’ü ciddi anlamda zorlar. Kafamdaki tek soru işareti ise Mark Hughes. Teknik adamlığını pek beğenmiyorum açıkçası.

Bu arada Liverpool’da bu yazın ilk transferini yaptı. Glen Johnson‘ın transferi konusunda hem Portsmouth’la hem de oyuncuyla anlaştıklarını resmen açıklamışlar. Zaten forma satışlarına da önceden başlamışlardı.

“Santa Cruz da Citizen oldu” için 3 yorum

  1. city nin biraz daha orta sahaya adam ihtiyacı var şu an ki tablo ne bilmiyorum ama geçen sene 14 defans oyuncusu 5 orta saha oyuncusu 9 forveti vardı başarısızlıklarının nedeni buydu bu sene biraz daha toparlanmış gözüküyorlar ama gene de eksikleri fazla yaş ortalamaları geçen sene yüksekti bence orta sahaya bir savaşçı daha lazım..

  2. Orta sahada savaşçı diyebileceğimiz de jong ve gelson fernandes var, dediğin gibi bir adam daha o bölgeyi rahatlatır. neyse parası verir ve alırlar, problem olacağını zannetmiyorum:)

Yorumlar kapatıldı.