Rijkaard&Neeskens

Yakışmış!

Aklıma gelmişken önümüzdeki sezon forma sponsorumuz Avea değil Türk Telekom. Ayrıca formaların arkasına ve şortlara da reklamlar alınacak. En rahatsız edici olan, artık forma arkasında yazan numaraların üst kısmında reklam olacak olması, oyuncu isimlerinin ise numaraların altına yazılacak olması.

Bu arada Galatasaray ‘ın yeni sezon formalarından birinin mor olacağı kesinleşmiş. Şu anda kulağa pek hoş gelmese de gördükten sonra yorum yapmakta fayda var.

“Rijkaard&Neeskens” için 2 yorum

  1. bari numara ve rakamları beyaz yapsınlar. bnce bzm bu seneki en gzl formamız uefa kupasında giydiimiz formaydı. işallah kırmızı üstüne siyah yerine beyaz harf we no lar olur..

  2. bayağı bilgi verdin ha. numaranın üstüne reklam yeni bir akımı başlatabilir türkiyede. bunu genellikle almanya ve fransada görüyoruz. türkiyeyede sıçradı ve yayılacak demek. bence hoş olur gibi ve isimlerin numaranın altında yazılması ise bayerni aklıma getiriyor hemen. mor forma ise çok marjinal ve değişik olur. yeniliğe hep açık olmalı. turuncu forma sarı ve kırmızının birleşiminden doğduğu için çok anlamlı ve güzeldi. umarım turuncu kalkmamış ve hep devam edecektir. bide antrenman formaları kötü be abi. sade kırmızı ve şerit sarı bize hiç gitmiyor. korkum böle bi dizayn formanın da olması olur. bide numaraları ve isimleri siyah bant ile değil beyaz ile yapsalar artık. türk telekom yazısı ise çok özensiz kaçmış. yeni formaları görmeli…

Yorumlar kapatıldı.