Servet’ten gelecek olan 8 milyon euro

Marsilya başkanının istifa etmesinden sonra “Servet transferi yattı mı acaba?” diyorduk ancak öğrenebildiğim kadarıyla görüşmeler devam ediyormuş ve ödeme planıyla ilgili son pürüzler hallediliyormuş.

Gelen 8 milyon euro nakit sıkıntısı çeken Galatasaray’a yapacağı transferler konusunda ilaç gibi gelecek. Galatasaray Türkiye’den sadece 4 isimle ilgileniyor. Bursa’dan Volkan Şen, Gençlerbirliğin’den Orhan Şam, Manisa’dan Ufuk Ceylan ve G.Antep’ten İsmail Köybaşı. İsmail hariç diğer 3 futbolcu için girişimler sürüyor. G.Antep yönetimi ise İsmail’i bu sezon satmak istemediklerini söylemiş.

Galatasaray yönetimi yabancı konusunda kısıtlı olan transfer bütçesini en doğru şekilde kullanabilmek için ince eliyip sık dokuyor. Leo Franco zaten tamam. İmzayı 2 ay önce atmış, Atletico Madrid’le olan sözleşmesi 30 Haziran’da bittiği için resmi açıklama daha yapılmamış. Lincoln ve Linderoth kesin kalıyor. Nonda‘ya takım aranıyor. Bir ihtimal Katar’ın yolunu tutabilir. Önümüzdeki sezon için düşünülmeyen bir diğer isim Ümit Karan Eskişehir’e gidebilir. Avustralyalı Neill stoper için ilk aday. Kaç zamandır basında adı geçen Babel için ciddi girişimler var ancak bu ismin genç yaşta Türkiye’ye geleceğine hiç mi hiç inanmıyorum. Gelirse büyük başarı olur. Ciddi ilgilenilen diğer bir isim de basında az da olsa konuşulan 30 yaşındaki İsviçreli forvet Alexander Frei. Önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Frei’ı Dortmund satmayı düşünebilir ama bizim için doğru seçim olur mu derseniz, bugüne kadar kariyerindeki yüksek gol ortalamasına rağmen bence olmaz. Bu arada Premier League’de küme düşen Newcastle’dan sürpriz isimlerin de adlarını yakın zamanda Galatasaray’la yan yana okuyabiliriz.

Rijkaard‘ın 2 tane genç Afrikalı’yı getirmek istediğini daha önce de söylemiştim. İsimlere hala ulaşamadım ama bir tanesinin Belçika liginden forma giydiğini ve kulübünün bonservis için 5 milyom euro istediğini öğrendim.

Bugün sezonu açıyoruz, Rijkaard ilk antremanına çıkıyor. Milli oyuncular çalışmalara bir kaç gün sonra katılacak. Europa Cup ön elemedeki rakibimiz de bugün belli oluyor. Temmuz’un ikinci haftasında da maçımız var. Umarım o zamana kadar yeni isimlerin bir kısmı takıma dahil olurlar da adaptasyon sorununu erken atlatırlar.

“Servet’ten gelecek olan 8 milyon euro” için 4 yorum

  1. koko hepsi ii gzlde bnlar gazetelerde 1 aydr yazanlaar ztn hiç başka bi hbr yokmu pek bi hareketlilikte gözükmüüor. mesela acaba konfederasyon kupasına izleme komitesinden bi grup gttiği duyumu gelio bu nekdr doru?

  2. @murat; zaten gazetelerde takımlarımızın adı bir benimle anılmıyor. önüne geleni yazıyorlar sonra biz demiştik diyorlar. ben ciddi olanları ve duyduklarımı bildirmek istedim. konfederasyon kupasına izleme komitesi gönderildi mi bilmiyorum ama brad friedel bağlantılı amerikalı bir menajerlik şirketinin oradaki futbolcular hakkında galatasaray’a bilgi verdiğini ben de duydum.

  3. Ben Benitez’in yerinde olsam 8M€ + Arda’yı isterim. Kabul ederler veya etmezler orasını bilemem tabi.

  4. bnce arda şu an premier league de oynayamaz. hem ağır hala hm de hala kaleye vurduğu şut birisine çarpmadıysa sonuç olmuo. 1 sene rijkaardla çalışırsa çok iş yapar. koko farkettm, çaresizlikten fotogolden:D bile yararlandıını. acını paylaşıorum kardeşim.. leo franco için ne diosunn?

Yorumlar kapatıldı.