Hagi vs. Zidane

Önce bir reklam çıktı “Hagi De Souza” dedi. Şimdi de sağda solda “Hagi mi? Alex mi?” anketleri görüyorum. Ben bu konuda polemiğe dahi girmem.

Madem karşılaştırma yapmaya bu kadar meraklısınız, bari doğru adamla karşılaştırın 10‘u…

“Hagi vs. Zidane” için 9 yorum

  1. Bence Zidane’ı Hagi ile karşılaştırmak “en az” Alex ile Hagi’yi karşılaştırmak kadar saçma..

  2. bence hagi ile zidane ı karşılaştırmamak senin ile Kemalettin Tuğcu’yu karşılaştırmak kadar saçma. elbetteki hagi zidane a popülerlik kadar olmasa da tekniken ayarında. ayrıca koray video High-Definition’ ı ile dövüyor bizi..

  3. Böyle bir kıyaslama olamaz bile.. Her anlamda, her platformda Zidane > Hagi..

  4. işlevselliklerine bakarsak tabiki kıyaslanabilir. Zidane ı bu kadar ön plana çıkaran durum milli takımının fransa olması. Hagi fransız olsaydı o takımda 10 numarada oynayamazmıydı diyorsun. birde zidane nın roman uyruklu olmasına yor durumu. bence verilen şanslar bir değil. unutmaki hagi hem real de hem barçada oynadı. fransızlar gibide sabredilmedi. maya bir tutsaydı sayılı efsanelerden di. bu şu demek oluyor hagi = zidane

  5. Ülke kriteri bence bu kadar önemli değil. En yakın örnekler; Drogba, Eto’o, Ibra.. Hangisinin ülkesi futbolda Fransa kadar söz sahibi?

    Nys bu gibi konularda zaten objektif olmamız beklenemez.. İstatistikler vs. yalan olur, herkesin gözündeki, gönlündeki futbolcu öne çıkar.. Senin gözünde Hagi, Zidane’la eşdeğerdir. Benim gözümde Rıdvan, Maradona’dan bile üstündür..

  6. benim gözümde sen bir fenerlisindir senin gözündede ben bir galatasaraylı. zaten ne zaman duyguları ve gerçekleri özümseyebildikki. ben bir üstünlük meselesinde değilim karşılaştırılabilirdeyim.

  7. Elbette karşılaştırılabilir.. Dedim ya üstün bile olabilir sadece ben subjektif bakıyor olabilirim.. Bir fenerli olarak, keşke Hagi gibi tapılacak güzellikle futbol oynayan bir yabancımız olsun çok istemişimdir.. Bu açıdan çok şanslısınız..

    Neyse bu şekilde tartışabilmemiz bile güzel Uğur..

  8. bence ikisininde aynı golleri var çalımlar sert vuruşları aynı ama hagi biraz daha ön planda diyorum zidane fransada olduğu için tanınmış bi oyuncu hagi romanyalı olduğu için biraz sönük kalmış ama hagi biraz daha önde

Yorumlar kapatıldı.