Del Piero’ya uzanan eller kırılsın

3424805800_06b7f1f87d3

Yarın akşam Serie A’da Juventusİnter maçı var. İki takım arasındaki 10 puanlık farkın kapanması imkansıza yakın ama Mourinho‘nun takımını kolasına bile olsa yenmek keyifli olacak.

Kaç gündür bekliyorum, rahatsız Jose bakalım bu maç öncesi kime sardıracak diye… Beklediğim bugün gerçekleşti ve Mourinho, önce “Torino’ya kazanmak için gidiyoruz” dedi ardında da Del Piero’nun bugüne kadar yaptıklarına rağmen Ballon d’Or‘u kazanamaması ile dalga geçti.

Günün birinde Milano’ya gidersem kuytuda kıstırırım ben bunu.

“Del Piero’ya uzanan eller kırılsın” için 4 yorum

  1. bir şarap reklamında mutlaka oynamalı. Hem de en kalitelisinde. Bu adam benim jenarasyonumun en kült, formasını terletmeden sahayı terketmeyen en karakterli oyuncusudur. Bir o, bi Ryan Giggs, bide Raul Gonzalez..

  2. futbolsuzyapamam adlı bloga yaptığın yorumu görmüştüm. Aynı konuyla ilgili, aynı bakış açısıyla senden sonra yazı yazmasına içerlemiştin. Takip ettim, 2 gün içinde 3 oldu, hep de benden sonra geliyor yazıların aynı konuyla ilgili, aynı bakış açısıyla. Neticede blog yazarıyız, haberci değil, oluyo böyle şeyler. Ama madem bu konuda hassassın, biraz daha dikkatli ol, montaigneden satırlar yazmak zorunda kalmayalım. Link aşağıda, görmediysen.
    http://cezayayi.blogspot.com/2009/04/mourinhodan-del-pieroya-senin-ballon.html

  3. 1. Futbolsuzyapamam adlı blogda kullanılan fotonun orjinali genişti her ne hikmetse aynı noktalardan kesilip biçilip kullanılmıştı. Aynı şekilde yapılan yorumda çok benzerdi. Benim orada takıldığım buydu.
    2. Sitemizi takip ediyor musun bilmiyorum ama bi Mourinho takıntım vardır kac gündür bakalım kime laf etcek Juve’den diye bekliyorum ve bugün goal.com’da okuduktan snra bu postu yazdım.
    3. Siteni özelikle takip etmiyorum açıkcası bu konuyla ilgili yazını da kendim yazdıktan sonra bile gormedim.
    4. Bir çok yerde aynı haberler üzerine postlar yazılıyor ve yazılacakta görüşlerimizi dile getiriyoruz ama o post rastgele bir fotoğraf üzerine yorumdu…
    5. Benim de ilk olarak yazdığım bir konu ya da haber de başka bloglarda sonradan cıkıyor, bunlara soylenecek hiç birsey yok sonucta guncel konular, hepimiz okuyoruz, arastırıyoruz, yazıyoruz ve emek veriyoruz.

    İyi çalışmalar

  4. Ben yaziim montaigne’den bir satir:

    Confidence in the goodness of another is good proof of one’s own goodness.

    😉

Yorumlar kapatıldı.