Kaptan 10

alexdesouza

Lincoln vs. Alex. Delgado vs. Alex. Ricardinho vs. Alex.

Geçiniz bu karşılaştırmaları…

Bu isimlerin aralarındaki tek ortak nokta İstanbul klüplerinde 10 numara giymeleri. Onun dışında Alex’im ile diğerlerinin arasında fersah var. 20,000 tane. Beni geç, adı sanı anı şanı yaraşır Zico‘ya kulak ver: Alex en zeki Brezilyalı futbolcudur.

Alex’im Pazar günü oynanacak GS-FB derbisinde sahada olamayacak. Fener’e ne verir, ne götürür? Ben Alex’in büyük maçlarda etkisiz olduğunu düşünenlerden değilim, kusuruma bakmayın. Alex sahada yoksa, o takımda eksik vardır.

Pazar günü de Ali Sami Yen’de Fener eksik olacak. Ama Fener Alex’in olmadığı üç maçta da Galatasaray’ı yendi; oynadığı 11 maçta ise beş galibiyet, bir beraberlik ve beş mağlubiyet elde etti. Üç galibiyetin ikisi Ali Sami Yen’de…

Saraçoğlu’nda ise Alex olsun olmasın; kaide var zaten!

Yani; ayva çiçek açar mı bilemem ama Fener Mecidiyeköy’e Alex’li olsun, Alex’siz olsun gelir… Oynar, yener, yenilir ama her türlü gelir. Yılların psikolojik üstünlüğünü kimse yadsıyamaz.

İyi maçlar.. Lincoln’e selam!

“Kaptan 10” için 2 yorum

  1. fener alex’siz çok çıktı cimbom karşısına ve son galişbiyetlerinde de hep yoktu alex. bence fenerliler buna sevinmeli.. zaten bizi futbolun bütün nimetlerini sahaya yansıtarak değil her seferinde olması gerekeni değiştiremessin felsefesi ile yeniyorsunuz bu ilahi bir şey olmalı. bu değişecek tabi…

Yorumlar kapatıldı.