Her inişin bir çıkışı..?

henry

Hayatta kapanmaz denilen 12 puan fark göz açıp kapayana kadar 4 puana indi. Takım olarak hırsını sahaya yansıtan Atletico Madrid maç başında attığı goller verilmemesine rağmen dönüp maçı kazanmayı bildi. Özellikle Aguero’nun birşeyler kanıtlamak üzere sahaya çıktığı her halinden belliydi.

Barcelona ise iki kez öne geçip skoru koruyamadı. Rijkaard zamanındaki kendine güvenini kaybetmiş bir takım görüntüsü çiziyorlar. Çarşamba akşamı kupada Mallorca deplasmanında ne olacağını açıkçası çok merak ediyorum.

Maçın ilk üç golü de jeneriklik. Valdes‘in yediği goller zaten evlere şenlik. Kendisi de en zayıf halka olduğunu çok iyi farkında artık. Sıra Pinto‘ya gelir mi göreceğiz..

“Her inişin bir çıkışı..?” için bir yorum

  1. Muhteşem maçtı. Barcelona defansının yaptığı bireysel hatalar ve Valdes’in en zayıf halka olması 4 gollü mağlubiyeti getirdi. Messi ve Henry daha ne yapsın? Adamlar deplasmanda 3 gol atıyor, arkadakiler yiyiyor. Guardiola’nın panik düğmesine basma zamanı geldi artık galiba… Bu arada Atletico’nun Real’e yaptığı bı kıyağı da herkes yapmaz.

Yorumlar kapatıldı.