Valdes kötü kaleci

“Barcelona o kadar mükemmel bir takım ki Victor Valdes bile iyi gözüküyor. Evet, Valdes kötü kaleci ama önünde oynayanlar sayesinde o bile iyi sanılıyor.”

Maradona

İlk dönemlerinde kaleci bile değildi kabul ama oynaya oynaya kaleci oldu bu Valdes. Sevmem ama Sezar’ın hakkı Sezar’a… Zamanında Taffarel için de söylenirdi bu. Brezilya Milli takımındayken önünde oynayanlar sayesinde iyi sanılıyor denirdi. Sonrasında yakinen gördük.

“Valdes kötü kaleci” için 5 yorum

  1. bence maradona haklı. barcelona alt yapısından kazanmış olduğu pek çok şey var ama özünde gerçekten de kötü bir kaleci. aynı eğitimi almış büyük ihtimal çoğu kaleci onun seviyesinde zaten olurdu. tarihe damga vurana bir takımın kalesini valdes’in koruması kara mizahtır.

  2. Valdes müthiş bir gelişim gösterdi.Casillas tan sonra o gelir ispanya da.

  3. Maradona’yı sever, sayarız özellikle Pele’ye giydirmeleriyle gönlümüzde ayrı bir yer etmiştir fakat bu yorumda biraz eskide kalmış gibi.
    Valdes’in önünde elbette muazzam bir oyuncu topluluğu var ama son yıllarda gösterdiği gelişmeyi görmemek imkansız. 2005-2007 yıllarında yediği hatalı golleri hatırlıyorum da top Barcelona yarı sahasının ortalarındayken beni bir stres basardı.
    Fakat son zamanlarda kediden hallice olduğunu birçok maçta gösterdi bence.
    Maradona üzdü.

  4. bence de çok iyi bi gelişim gösterdi artık ona kötü diyemeyiz ama antipatik oldugunu hala söyleyebiliriz . (bi olay çıktıgında kaleden çıkıp gelmesi yok mu bitiri yo beni )

  5. Valdes gelişim gösterdi kabul fakat Barcelona hala kalesine yakışır kalitede bir kaleci değil.

Yorumlar kapatıldı.