Papatya falı

Marca’nın bugünkü manşet çalışması yine çok başarılı. Mourinho’nun sezon sonunda Premier League’e geri döneceği dedikoduları üzerine papatya falı açtırıyorlar. Alt başlık olarak da “cevabı bir tek kendisi biliyor” diyorlar.

Manchester United, Liverpool, Chelsea, Tottenham, Manchester City ve İngiltere Milli Takımı. Seç, beğen, al. Tabii Real Madrid’in adı iki yaprak da birden. Hakkaten sezon sonunda hadi eyvallah deyip gidecek mi? Herkesin merakla beklediği sorunun cevabını bir tek kendisi biliyor. Benim tahminim en azından 1 sezon daha kalacağı yönünde…

Bu arada bugün La Liga’da da Real ve Barca günü. Real Madrid kendisinden son 15 maçta 16 puan alabilen Getafe’ye konuk oluyor. Çakma derbi. Maç Madrid’de. Barcelona ise soğuk bir Barcelona akşamında Camp Nou’da Real Sociedad’ı ağırlayacak. Maç saatinde havanın -4 derece olması bekleniyor. Tabii orası için olağanüstü bir durum olduğu için önlemler de alınmış durumda. Saha zemininin buz tutmaması için termal örtü ile maç saati bekleniyor.

“Papatya falı” için 2 yorum

  1. Ilk sene geldi, 19 senedir Real Madrid’in alamadigi Copa Del Rey’i kazandi. 8 senedir Sampiyonlar Ligi’nde ceyrek final’e bile cikamayan Real Madrid’i yari final’e cikardi. Dunya’nin gelmis gecmis en iyi takimi denilen takimdan lig’de daha fazla gol atti.

    Ikinci sene de her zaman oldugu gibi, 2. senesinde calistirdigi her takimi sampiyon yaptigi gibi, Real Madrid’i de dunya’nin en supppperrr, en muhtesem, dunyali olmayan takimi onunde bitirerek sampiyon yapti. Sampiyonlar Ligi’nde 6’da 6 yapti. Copa Del Rey’de tur atlamayi Barcelonalilarin bile itiraf ettigi gibi daha cok haketmesine ragmen elendi.

    Iki sene de, hem Copa Del Rey’i, hem de La Liga’yi Barcelona’nin elinden aldi. Sira geldi Sampiyonlar Ligi’ne. Onu da Inter’de oldugu gibi bir kez daha Barca’nin elinden aldi mi, dosdogru Ingiltere’ye.

    Bu dandik lig’de zaman gecirilmez.

  2. Bi Liverpool yapsa fena olmaz. Belki hani ufacık bir ihtimal o zaman sempati kazanaır.

Yorumlar kapatıldı.