Puyol’un içine Zidane kaçtı

Kaptandan alışık olmadığımız hareketler!

Copa del Rey yarı final ilk maçında Valencia deplasmanındaki tek golü de attı Puyol. Bu aralar yine reyislik neymiş gösteriyor. 90 dakika sonucu 1-1. Messi’nin ayağından kaçan bir penaltı var. Skor avantajlı, oyun fena değil ancak yine de Barca’nın eski ritmi yok. Xavi-Iniesta; ikisi birden oynamazken nasıl olsun zaten?

Bu arada maçtan bir detay. Barcelona’nın kupa kalecisi Pinto’nun formasının arkasında dün Colorado yazıyordu. Bunun sebebi geçen hafta vefat eden dedesinin ismi olması ve onu anmasıydı. Kırmızı karttan atılmaması ise kısmetiydi.

link: http://youtu.be/oHNDET5GcmM link 2: http://youtu.be/RyFUeYLCxJs?t=6s

“Puyol’un içine Zidane kaçtı” için 4 yorum

  1. kaptanin icine bisey kacmamis kaptan icindekini disa vurmus bence 😉 ayrica pintoda aydinin kaleci versyonu.

  2. Puyol yaş aldıkça futbolu biçim değiştiriyor.. 🙂
    Pinto’dan gına geldi. dokunulmaz v2. dokunulmaz v1 için bakınız: Aydın Yılmaz

  3. Kaptan aslen Marsilyalı falan olmasın 🙂

    İlk yarıdaki oyun da fena değildi, ama ikinci yarı resmen domine etti Barca. İkinci golün gelmemesi tamamen şanssızlık.

    Messi dün inanılmaz şanssızdı, böylesi çok görülmez. Buna rağmen oyuna küsmedi, hep oyunun içinde kaldı. Bence en güzel tarafı bu. Aynı şeyler Alexis için de geçerli.

    Cuenca’nın ilk yarıda Alexis’e verdiği, ayrıca penaltı pozisyonunda Thiago’ya verdiği paslar müthişti. İlk defa izleme imkanı buldum Cuenca’yı. Xavi’nin gözü arkada kalmayacak bence, Thiago Cuenca ikilisi de Barca’yı uzun süre taşır.

  4. Kaptanım şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyor 🙂
    Bu arada Barcelona’nın kaleci konusunda bir yüzü gülmedi. Adamlar saniyede her pozisyona bir oyuncu çıkartıyorlar ulan bari biriside kaleci olsun. Ama bu (kafası ne ayak) angutun yerine B takımından deneyimsiz kalecileri monte et daha hayırlı olur bence 🙂

Yorumlar kapatıldı.