Meleksin sen

http://youtu.be/S9eBX8Q07Xs

“İstemeden yaptığım bir hareketti, eğer Messi’yi kırdıysam özür dilerim. Aynı mesleği yaptığı bir kişiye zarar vermek asla aklımdan geçmez.”

Pepe

Senin bir suçun yok. Messi elini bilerek senin kramponunun altına soktu. Zaten bu yaptığı bir değil, iki değil… Çıksın özür dilesin.

link: http://youtu.be/S9eBX8Q07Xs

“Meleksin sen” için 8 yorum

  1. cnm ya. melek melek. bi de adama o kdr laf attık..ne kdr iyi niyetli bi arkadaşsın. utanıyorum senden messi. uzaylısın tmm anladık ama şu pepe’den azıck insanlık öğreenn ya.!.

  2. Şimdi bunun yüzüne tükürmek istesen acaba tükürüğüm boşa gider mi diye düşünür insan bir o kadar açık ve net. Arkadaş birde bu angutu savunan kımıl zararlıları çıktı. Tamam troll’lük yaparsın sağda solda anlarız ama buda artık ….. fazla oluyor.

  3. bilerek bastığı kabak gibi ortadaydı ama en azından real madrid’in şu açıklamayı yaptırması bir uyarı aldığını gösteriyor çarşamba günü kadlığı yerden devam edecek mi bakalım.

  4. Basmasını vs. geçtim de fazla taraflı yazıyosunuz be, tamam Barcelona’yı destekliyosunuz ama bu kadar da taraflı olmayın…

  5. messi elini bilerek koydu haa pepe melek haa ? ben başka mac mı izledim arkadaş bırakın bu ayakları bir fenerbahceli olarak pepe ne kadar kasapsa bilica da aynı .

  6. @emre; sen hic anlamadin ama olayi ya;) dalga geciyoruz ciddiye aldin… Bizi yeni takip etmeye basladin galiba 🙂

  7. “Aynı mesleği yaptığı bir kişiye zarar vermek asla aklımdan geçmez”

    Yerde yatan futbolcuya tekme atan babamdı sanki. Real Madrid bir de utanmadan bu açıklamayı yayınlamış mı? Yuh.

Yorumlar kapatıldı.