El Clasico slow motion

“Taraftarlar arasında konuşulanları her zaman biliyorum ama ne maç öncesi ne de maç sonrası bunlara kulak asıyorum. Kaybettiğimiz zaman sorumluluk bana ait. Galibiyetleri sahiplenen çok olur ama mağlubiyetler sadece bir kişinindir. Pepe’nin yaptığını görmedim önce izlemem gerekiyor. Tur kapısı hala açık ancak çok zor…”

Jose Mourinho

“Gol atmamız gerektiğini biliyorduk ve bunu başardık ancak tur hala ortada. Madrid her zaman savaşmaya devam eder. Şimdi lige konsantre olmalıyız. Pepe hakkında oyuncularım soyunma odasında konuştular ancak ben görmedim. Televizyondan net gözüküyormuş…”

Pep Guardiola

link: http://youtu.be/ww391q70cxI

“El Clasico slow motion” için 4 yorum

  1. Pepe: ****** aklin, 5 kurus edecek cigerin, kaale alinacak karakterin,haysiyetin yok….

  2. bnce bu iş artık çığırından çıkmaya başladı. sürekli yenilmeyi bırak, artık öne geçipte kaybetmeye başladık. bu ileride ki maçlarda, öne geçse bile yenecek ilk golde guardın düşmesi anlamına gelir. bir gsli olarak fb maçlarında bunu çok yaşadık. real madrid de aynı yolda gidiyor. ve artık, mou’ya da eskisi kdr saygım kalmadı. bi rakip karşısında üst üste bu kdr ezik bir durumuna düşemezsin, eğer kendini Alex Ferguson ile kıyaslıyorsan tabii..

  3. bi de sölemeden geçemicem; Hamit’in ne işi war o sahada..

Yorumlar kapatıldı.