Simeone-Arda görüşmesi

Simeone geldikten sonra yedeğe düşen Arda’dan iyi haber. İspanyol basınında çıkan habere göre, Simone bu hafta içinde Arda ile özel bir görüşme yaptı ve maç içinde sadece atağı değil, defansı da düşünmesini istedi. Mücadeleci oyun stiliyle önce katbetmemeyi düşünen Simeone’nin bu haftaki Villarreal maçında Arda’yı ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Diego ve Falcao ikilisinin yanı sıra bu hafta Adrian’ı da hücumda görevlendirmeyi planlayan Simeone, Arda’dan farklı şekilde yararlanacak. Eğer Arda yaratıcı yönünün yanı sıra defansif yönünü de sahaya yansıtırsa bu takımın değişilmezi olur. Manisa’daki kiralık döneminde sağ bek oynadığını unutmayalım. Görev ne olursa olsun, formanın hakkını her zaman verir. Şüphem yok.

“Simeone-Arda görüşmesi” için 2 yorum

  1. @ koko; arda’ya amma çok güveniosun! ben arda’nın başarısız olucağını düşünen, hatta başarısız olmasını isteyenlerdenim.. bna göre menejer balonu ile iyi şişirdiler. Allah’tan iyi para kazandık çocuktan. Son 5 senede Rijkaard’ın ve Kewell’ın gelmesinden sonra yapılan en iyi 3. hamle bana göre Arda’nın satılması..

  2. Arda’nın fizik yapısı itibari ile,İspanya’da başarılı olması beni çok şaşırtırdı zaten,Arda’nın yapacağı en fazla bazı bazı defansın arasına salmalar olur,1-2 sene sabredilir gibime geliyor !!

Yorumlar kapatıldı.