Kompany’nin pozisyonu kırmızı ise…

Dün akşam Liverpool’un Manchester City’i 0-1 yendiği Carling Cup yarı final ilk maçında sarı kart dahi çıkmayan Glen Johnson’nın bu çift dalması da kırmızı mıdır?

Daha önce de dediğim gibi niyete bile kırmızıcıyım diyen benim fikrim; her ikisi de kırmızı değildir. Genel görüşü merak ediyorum.

Bu arada kaptanım da ne güzel gördü köşeyi!

“Kompany’nin pozisyonu kırmızı ise…” için 10 yorum

  1. ben buna kırmızı gösterilse ağa n’aptın demem ama kompany’nin hareketine faul verilmesini bile anlayamıyorum. Bu arada Muzo aBi’nin podcastteki ”vucüt havada, kontrolsüzce yapılan müdahale” tezini de çürüttü hakem:))))))))) ama buna da çıksa bnce herkes tmm demek ki kural böleymiş İngiltere’de diecekti..

  2. Burada da müdahale yok ama Johnson’un girişi Kompany’ninkine göre çok daha sert.Ben olsam buna uyarı olarak sarı verirdim , Kompany’e faul çalmazdım.

  3. Bence bu hareket Sarı Kart. Kompany’nin ki de sarı kart.
    Ama o görüyorsa ve kural oysa bu x2 kırmızı

  4. Her iki harektte de foul olmadığını düşünüyorum.Ama kompany’nin pozisyonunda hakemin karar vermesi daha zor diye düşünüyorum…

  5. burda belki müdahale yok ama liverpool lunun ayak yerde olsa çıkışı olmaz bu hareketten sonra.kompany ninki değil ama bu kırmızı bence.

  6. buna ve benzerlerine kırmızı değil dersek, bacaklar bilekler kırıldıktan sonra çıkan kırmızılarla adalet ararız artık.

  7. bunlara kırmızı çalınacaksa hiç top oynanmasın. İki pozisyonda da rakibi hedef alan bir art niyet söz konusu değil ve rakibe müdahelede söz konusu değil, çok net topa müdahele bunlar rakibi tehdit bile etmiyolar, aful bile verilmez

Yorumlar kapatıldı.