Yeni Barca otobüsü

Autopullman Padrós’un Barcelona’ya hediye ettiği yeni otobüs. Zaten 2003/2004 sezonundan beri kulübe sponsorlar. Bu yeni otobüs ise 14 metre uzunluğunda, 12.4 litre motora sahip ve 505 beygir. 12 ileri otomatik vites.

Konfor desen satıcı ağzıyla “full aksesuar”:)

Bu arada hazır Barca muhabbeti açılmışken dün akşamki Osasuna maçına inceden pas atalım. 2012’nin ilk golü Fabregas’tan. Bu sefer Pedro atamadı. O Fabregas’ın attığı ikinci golün şıklığına şapka… Hea bir de Messi nezle mezle, Arjantin’den yeni geldi oynamayacak denildi, adam 60’da girdi yine iki tane yazdı.

4-0’ın ardından rövanşın pek de önemi kalmadı. Copa Del Rey’de El Clasico’yu bekliyoruz artık biz. Tabii Real, Malaga deplasmanından turu alabilirse… Şaka şaka alırlar ama Malaga taraftarı da tura inanmış gözüküyor. Çok da kolay olmayacak. Aşağıda önümüzdeki hafta oynanacak maç için satışa çıkan biletlerin kuyruğunu görebilirsiniz. “Ruud Ruud Ruud” seslerini duyar gibiyim 🙂

link: www.youtube.com/watch?&v=5ywO1JUYHjo

“Yeni Barca otobüsü” için 4 yorum

  1. otobüsün arka koltuğu tam makara yeri gibi olmuş, Pique’nin mekanı.. 🙂

  2. Te napam ben öyle otobüsü burada bile artık her yolcuya ait küçük tv ekranı var hemide kulaklığı ile birlikte. Koskoca Barcelona’ya sadece kulaklık kakalamışlar :))) Kesin Rosell cimrisinin başının altından çıkmıştır nerden kısayım diye kıvranıyor adi :))))

Yorumlar kapatıldı.