Premier League tarihinin en iyi golü

The Guardian, okurlarının oylarıyla Premier League tarihinin en iyi golünü belirliyor. 1992-1993 sezonundan bugüne toplam 19.964 gol atılmış ve bu goller arasından 50 tanesi oylamaya sunulmuş.

Gollerin hepsi birbirinden dev, insan hangi birine oy vereceğini şaşırıyor, bir an duygusal davranıp birine eliniz gidiyor ama en sonunda bir şekilde karar veriyorsunuz.

Benim oyum Dennis Bergkamp’ın 2001-2002 sezonunda Newcastle’a attığı gole. Öyle bir dönüş yok! Ancak daha fazla oy hakkım olsun istiyorum!

Oy vermek ve 50 dev golü izlemek için şöyle buyrun.

link: http://www.youtube.com/watch?&v=bYGLjTg2m78

“Premier League tarihinin en iyi golü” için 7 yorum

  1. bergkamp’ın golde faul var. yıllardır söylemek isterim bunu ama bir türlü cesaret edemedim. bariz eliyle yitiyor arkadaki adamı.. :))
    ben bergkamp’ın diğer golüne verdim oyumu.

  2. elmander berkampın önünde… bizim gsliler böyle işte… bu arada linklerden ben golleri seyredemiyorum… keşke hepsini tek gösteren bir link olsa…

  3. dun gece baktigimda elmander’in golu %50yle birincilige oynuyodu. cok da nanesi olmayan bi gol. kesin piyasada ne kadar gs’li varsa basmistir oyu, adamimiz degerlensin diye

  4. Matt Le Tissier’in Newcastle’a 1993-94 sezonunda attığı gol e oy verdim. Topu alışı, rahatlığı, son vuruş falan enfes.

  5. futbol oynayan herkesin hayatında attığı en az bir tane mükkemmel gol vardır. iyi oturduğu zaman uzaktan da girer, vole de, rövaşeta da.
    berkamp’ın attığı gol ise sadece epl değil, dünya futbolunun en estetik gollerinden biri. her izleyişimde hayretler içinde kalırım.

  6. Elmander’in golü önde ve bence de daha güzel. Bileği sanki 6 eklemli gibi nasıl çalım atıyor öyle…

Yorumlar kapatıldı.