Ummadık taş baş yardı

30 Nisan’dan beri ilk mağlubiyet Madrid’de geldi. Getafe beklenmeyeni gerçekleştirdi. San Siro moraliyle kolay geçmesi beklenen deplasmanda Barcelona uyudu, uyuttu… Getafe de bunu fırsat bilip kabus oldu. Hem de tek sefer kaleye gelerek. Yenilen gol sonrası çabalar ise yetersiz. Bazen girmeyince de girmiyor işte. Top da uyuyuveriyor.

Aylardan Kasım, lider Real Madrid ile aradaki puan farkı 6. Biri iki hafta sonra olmakla birlikte önümüzde iki El Clasico var. Tabii daha çok sular akar ama Real Madrid gibi tabanca takıma bu avantajı verirsen kolay kolay bırakmazlar. Hele bir de 10 Aralık’ta puan farkı 9 olursa geçmiş olsun. Gideceksin oraya kazanacaksın. Başka çare yok. Daha önce yaptın yine yapacaksın.

Tabanca demişken, Real dün de Atletico’ya 4 tane sıktı. Golle iyi başlayan Atletico, kalecisi Courtois atılınca bitti. En son 1999 yılında Madrid derbisi kazanan Atletico’ya en güzel sözü de Real Madrid tribünleri söyledi;

“Daha iddiali bir derbi için daha değerli bir rakibe ihtiyacımız var.”

“Ummadık taş baş yardı” için 3 yorum

  1. Bu sene Real rahat götürür,adamlar kalburüstü artık,El Clasico’da da kaybedeceklerini hiç sanmam.Sezon sonu da bu önerme ispata dönüşür artık. Mou>Bütün aktif hocalar(Ertem Şener stayla)

  2. “Gideceksin oraya kazanacaksın. Başka çare yok. Daha önce yaptın yine yapacaksın.” bence de..
    ama her ne olursa olsun yine BARCA

Yorumlar kapatıldı.