30-0

La Liga’da geçen sezonun son 3 iç saha maçında ve bu sezon başından beri oynanan 7 iç saha maçında hiç gol yemeyen Barcelona, bu sezon başından beri La Liga iç saha maçlarında toplam 30 gol attı. Bu sezon Camp Nou’da alınan skorlar şöyle; Villarreal 5-0, Osasuna 8-0, Atletico Madrid 5-0, Racing Santander 3-0, Sevilla 0-0,  Mallorca 5-0, Zaragoza 4-0.

30 golün 14’ü yani %46’sı Messi’den. Kurbanları Villarreal (2), Osasuna (3), Athletico (3) Racing (2), Majorca (3) ve Zaragoza (1). Diğer geriye kalan 16 golün sahipleri ise; Villa (4), Xavi (2), Fabregas (2), Thiago (1), Alexis (1), Cuenca (1), Alves (1), Pique (1) ve Puyol (1). 2 tane de kendi kalesine gol var.

İç sahada gol yenilen son maç 9 Nisan’daydı; Barcelona:3 Almeira:1.

Victor Valdes de bu sezon La Liga’da iç saha maçlarında 630 dakikadır gol yemiyor. Forma giyme rekorları filan da kırıyor arada. Hala yatıp kalkıp Rijkaard’a dua ediyordur diye düşünüyorum.

“30-0” için 4 yorum

  1. athletico değil bu arada, atletico.. kıllık yapmış gibi olmasın ama gözüme takıldı sürekli:)

  2. yalniz o ”KURBANLARI” yazmissiniz o pek hosuma gitti))) La liga bu sezon yeni baslarken face statumde kullanmistim o kelimeyi)) “yeni La Liga ayinimize hosgeldiniz. ilk kurbanimiz Villarreal” diye bi baslik atmistim:)

  3. uzayli dedik acayip dedik ama az kaliyo bitti tukendi laflar))
    ama TARIHE GECTI bu BARCELONA ondan eminim. gelecekte ya da nebiliyim mesela 5 yil sonra boyle olurlarmi hcbirimiz bilmiyoruz.. ama 5 yil ve daha sonraki yillarda herkes bu devreyi konusacak hayretler icerisinde) nasil ki simdi biz agzi acik oyle yapiyoruz:)

Yorumlar kapatıldı.