Agüero&Cazorla

Şeyhler sağolsun varolsun dün ve bugün transfer piyasasında 65 (45+20) milyon euroluk transfer işlemi gördük. Öncelikle dün gece Malaga’dan açıklama geldi. Villarreal’den Cazorla’yı takıma kazandırdıklarını resmi siteden bildirdiler. Ardından da bugün Atletico’dan ayrılmayı kafasına koyan Agüero’nın Manchester City ile anlaştığı haberini aldık. Hatta şu dakikalarda Agüero Manchester’da ve son detayları görüşüyor.

Agüero gidiyorum dediği günden beri City’nin adı kasasından ötürü hep anıldı ancak Tevez o zamanlar kulüpten ayrılmak yönünde bir açıklama yapmamıştı. Onun sesi çıkınca Mancini de gidebilir deyince Agüero işi ciddiye bindi ve bitti. Sonuçta pazarlık yapacak birşey yok. Fiyat belli alıcı paralı işlem tamam. Şehrin diğer takımı Real başından beri efendilik etti hiç bulaşmadı, Juve’nin teklifi ise Agüero’nun serbest kalma bedeli olan 45 milyon euroya hiç yaklaşmadı zaten Agüero da Avrupa’da olmayan Juve’ye hiç sıcak bakmadı.

Cazorla ise Sheikh Abdullah Al-Thani’nin Malaga’ya son hediyesi oldu. Toulalan, Monreal, Buonanotte, Mathijsen, Van Nistelrooy ve Joaquin derken resmen sıfırdan 11 kurdu. Ocak ayında da Demichelis ve Baptista’yı getirmişti ki gayet verimli oldular. Toplama moplama ama kağıt üzerinde birlikte iş yapabilecek isimler gibi duruyor. Manuel Pellegrini’nin helva yapma vakti geldi.

Bu arada Tevez de Inter yolunda. Milano Arjantin’deki ailesine Manchestar’dan daha mı yakınmış? Enteresan.

“Agüero&Cazorla” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.