Lorik

Geçen sezon takımın hali neydi kim ne oynadı da bu adam hakkında kesin fikre varıldı? Serkan Kurtuluş’lu Hakan Balta’lı defans hattında rezil miydi? Ayhan’lı, Sarp’lı ,Barış’lı orta sahanın çökmesinin sebebi miydi? Önünde 2 tane top yapan adam olsa arkalarını toplayacak belki. Daha önce formasını giydiği takımlardaki performansı hiç mi referans olmaz da takasta kullanılır?

Hadi herşeyi geçtim şöyle yüreğiyle oynayacak adamlara özellikle bu sene o kadar çok ihtiyacımız var ki…

Eyvallah Muslera gelsin de Cana gitmesin be abi. Hele ki üzerine bir de para vereceksek çok koyar bana böyle aslan yürekli adamı kaybetmek.

“Lorik” için 5 yorum

  1. Belki çakılı ortasaha istemiyor Fatih Terim.

    Cana’yı bende seviyorum ama geçen sene takım sahada dökülürken bir başkaldırı bekliyordum sadece ayak uydurdu.Açıkçası ortaya bir şeyler koysa kalabilceğini düşünüyorum sonuçta Culio gelirken nasıl düşünüyorduk neler yaptı o çökmüş takımda ve kalmayı hakketi.Cana övgülerle geldi ama olmadı.

    Sanırım yanlış zamanda yanlış yerde olmak bu oluyor.

  2. Belki de biraz mecburiyetten gidiyordur (kaleci, takas vs) cunku hoca sever boyle adamlari aslinda ama Kaan7gs7’nin saptamasi da dogru olabilir..Cunku bu sene sanrm biz 2 ortsaha ile oynarz, yanilabilrm tabi..Ama oyle olursa selcuk-cana ikilisi olmaz..

  3. Culio nasıl o çökmüş takımda kendini göstermeyi başardıysa, Cana’da sıyrılabilirdi etrafındaki “mallar mangası”ndan. Yapamadı. Daha yetenekli, çok yönlü ortasahalara ihtiyaç var.

  4. bnce cana kalmamalı. bn oyunu tek yönlü oynaya sadece top kapmak için savaşan ama topu kazandığında kafasını kaldırmadan en yakınındaki adama veren bir ortasaha istemiorum. karşı kaleye gitmeyi aklına getiremeyen her atakta defansın içine kdr giren bi futbolcuya gerek yok. bnce de culio selçuk, ve colman tarzı bir ortasaha oyuncusu olursa 3’lü ortasaha ile oynayabilirz..

  5. yerine daha iyisi olmayacağı ve yüreğinden oynayan oyuncuya hasret olduğumuzu düşünecek olursak gönderilmemeli..hem kullanılmayacak adamı lazio niye alsın..muslera yedek kalecileri değil sonuçta..

    ayhan a talim ettiğimzde anlarız değerini..

Yorumlar kapatıldı.