Paketten ilk çıkan Ujfalusi

Atletico Madrid’e sunulan paket teklifteki en olması beklenen transfer bugün resmen gerçekleşti. 33’lük Çek Tomas Ujfalusi Galatasaray’da. Atletico’ya ödenen bonservis 2 milyon euro. Ujfalusi’ye iki sene için 4.4 milyon euro garanti para artı 15.000 euro maç başı. 35 yaşına gelince de mutlu huzurlu jübile.

Ujfalusi 2 sene, 3 sene önce gelseydi eyvallah güzel transfer derdim. Serttir bilmem ne ama giderdi. Zaten oyun yapısı itibariyle yavaş olan bu arkadaşımız yaşından ötürü her geçen gün daha da ağırlaşacak. Aldığı para itibariyle kulübeye yapılan bir transfer olmadığı da ortada olan Ujfalusi, muhtemelen bir başka ağır kalan Servet’le yan yana oynayacak. Sezon içinde zaman zaman sağ bekte de görev alabilir ama Fatih hoca ideal 11’inde bindiren bekleri tercih edecektir. Ujfalusi Türk liginin sertliği itibariyle çok sıkıntı çekmeyecektir ancak rakibe arkasını döndürdü mü ya o rakip kaleye gider ya da Ujfalusi kızarıp soyunma odasına.

Paketin içindeki Reyes de yarın ya da Çarşamba gelecek diyorlar. Forlan ise dün Uruguay Milli takım antremanından sonra yaptığı basın toplantısında “Atletico’da mutluyum, 2 senelik sözleşmemi tamamlayacağım” dedi.  Zaten bahsedildiği gibi senelik 5 milyon euro filan istiyorsa 32 yaşından sonra Madrid’de mutlu olmaya devam etsin. Kazık Ujfalusi ile yeterince sağlam.

“Paketten ilk çıkan Ujfalusi” için 16 yorum

  1. saçmalığa bak 33 yaşında adama bu kadar para dökeceğine neill’le sözleşme yenile..

  2. Şu adamı berbere götürme niyeti olan tek insan benmiyim acaba 🙂

    Hayırlısı olsun. Serttir, delidir ama Neill’ın bir gömlek üstüdür.

  3. Ujfalusi 2.2 fazla.Zaten klübeye transfer yapılıcaksa hemde yabancı olucaksa yaşı 33 olmaz diye düşünüyorum.Neill tutmak benim açımda pek mantıklı değil hele ki sezon ortası hal ve hareketleri gördükten sonra ama yerine Ujfalusi alınması plansızlık gibi duruyor.Bütün transferler bitene kadar beklemek lazım değerlendirme yapmak için.

  4. sert oyunu, savaşçı yapısıyla tam fatih hocanın istediği stoper.
    bi düzeltme yapayım 2 sene için toplam 4,2M €. ilk sezon için 2.000.000 € , ikinci sezon içinse 2.200.000 € 🙂

  5. pardon bende kaptan baktım ama 2M okumuşum, yada en azından öyle istedim 😀

  6. abim siz muhasebeci misiniz. oturun tribünde, televizyon maçında takımı izleyin, sizin cebinizden mi çıkıyo, 2 milyon yuroymuş, 5 milyon yuroymuş, para varki harcıyolar abim. herkes finans uzmanı canını yediimin memleketinde.

  7. yok finans uzmanı ya da muhasebeci değiliz ama planlı programlı olup bu paralara galatasaray’a daha uzun süre ve daha verimli hizmet edebilecek futbolcuları görmeyi tercih ediyoruz.

  8. paşam keşke önce oynasaydı ya. beşiktaş’ın aldığı bebe’dense yaşı geçkin ama ne verebileceği iyi kötü belli olan adamı tercih ederim. zira galatasaray’ın bu sezonu riske etme şansı yok.

  9. Romanya’nın 5. sınıf ne idiğü belirsiz futbolcu müsvettelerini katlayıp kenara koyacak bir amcadır bence, Varol Çek futbolu…

  10. ujfalusi falan diil de reyes gelsin bi an önce. ispanya basınıda forlan’la ujfalusi eyvallah ama reyes imkansız demiş. hayırlısı bakalım.

  11. Transfer edilen bir futbolcuya ödenen parayı konuşabilmek için muhasebeci ya da finans uzmanı mı olmak gerekiyor? Ayrıca evet, tabii ki o paralar bizim yani taraftarların cebinden çıkıyor, kulüp gelirleri bizim aldığımız bilet, lisanslı ürün vb. şeylerden elde ediliyor, dolayısıyla beğenip beğenmediğimizi söylemek en doğal hakkımızdır.

  12. bnde eskisi gbi artk fazla derinine inilmesine karşıyım. kim ne kdr almış ne kadarı garantiymiş. ben de bunlarla ilgilenmiorum artk. bu takımın bgn hiç borcu olmasa övünücek miyim yani.. banane isterse 500 milyon borcu olsun yeterki artık şu şampiyonlar ligi müziğini stadımızda canlı dinleyebilelim..

Yorumlar kapatıldı.