O kulüp yıkılır

Bugün ajanslarda geçen haber Galatasaray başkanı Ünal Aysal ve bazı yöneticilerin tam takım Forlan, Reyes ve Ujfalusi transferlerini bitirmek için Madrid’e gittiği yönünde. 2 ay öncesine kadar Arda’yı satacağız derken şimdi komple Atletico’yu almaya gider gibi bir durum söz konusu.

Farklı yerlerden teyidini almama rağmen olaya Atletico tarafından bakarak bu iddianın bana yine de ne kadar olası gelmediğini gelemediğini açıklayayım.

Aguero takımın en büyük yıldızı ve takımdan kesin olarak ayrılacağını açıkladı. Copa America sonrası yeni adresi belli olacak. Juve ve Real en olası kulüpler. Casillas’ın ardından İspanya Milli takımının değişilmezi olacak kaleci De Gea, futbolu bırakan Van der Sar’ın yerine Manchester United’a gidiyor. Ee bir de şimdi diyorsunuz ki; Forlan, Reyes ve Ujfalusi Galatasaray’a. Kepenkleri indirsin Atletico daha iyi. Yeniden yapılanma filan diyeceğim de ilk 11’in banko oynayan 5 ismini satarak nasıl yapılanma? Bir de Aguero gitmişken taraftarın çok sevdiği partneri Forlan’ı nereye satıyorsun? Hücum hattının kilit isimlerinden Reyes’ten nasıl vazgeçiyorsun?

Ben bu işi anlamadım gitti. Olur da bu iddiaları hepsi gerçekleşirse ki bence bu 3 isimden en az biri bugün yarın açıklanır, yeni sezon öncesi kombinelerin %91’ini yenileyen Atletico taraftarı o kulübü yıkar.

Bir de merak ettiğim başka bir şey daha var. Bu paket tarifenin içinde yer alan ağır ve bireysel hata sevdalısı Ujfalusi ne amaçla İstanbul’a geliyor? Yaşıtı Neill kalsaydı daha iyiydi…

“O kulüp yıkılır” için 10 yorum

  1. adamların eline yaklaşık olarak 80 milyona yakın para gelecek (agüero 45 de gea 20 diğerlerine de 15 dersek ) bu parayla çok iyi adamlar alabilirler ki forlan ve Ujfalusiyi şimdi satamazlarsa bi daha satamazlar

  2. görünen o ki atletico Jorge Mendes’in oyuncağı olmuş. bzm basında fazlaca mendesçi olmuş. bi zmnların figeri şimdi mendes galiba. her kim olursa olsun inşallah bu oyuna çokta alet olmayız.. Ama Forlan’da fena olmaz be:)))

  3. atletico yıkılırmı yıkılmazmı bilmem ama bizim yıkılacağımız kesin keza iskeleti olmayan ,kalecisi,defansın bütünü orta sahası olmayan bir takıma bu tür transferler komik olur zaten bunuda zaman gösterecekdir, bu üc isimin geri dönüşü olmaz ,inanılmaz paralar veririz ve seneye yeni heyacanlara atılmak isteriz, malesef Galatasaraydaki köhnemiş,eski kafalı ve devamlı aynı isimler etrafında dönen yönetim anlayışı koskoca klübü batırmaya doğru hızla gidiyor ..

    net olarak ücüde başarısız olacakdır…

  4. evet ugur senel, o mevkilere adam alınmayacak zaten. Kalede Reyes olacakmış battık hakkaten..

  5. o zaman demekki bu transfer döneminde şimdiye kadar alınan 3 , 3 de bu meşhur üclü altı eder , eksik mevkilere bakınca 5-6 daha isim lazım demekki yönetim 12 oyuncu alacak..
    geçin kardeşim bunları ,yönetim değişiyor ama kafa değişmiyor , hep aynı tür oyuncular , nerede temposu düşmüş oyuncu varsa onu takıma dolduruyorlar , göreceğiz önümüzdeki yıl ne olduğunu aynen gecen yıl olduğu gibi, yazık hemde cok yazık koskoca klüp aynı kafada ama 2-3 yılda bir değişen toplasan 20 – 30 kişi ancak edecek garabet,cağdışı bir topluluk tarafından yönetiliyor ,yönetiliyorda şimdiden bırakın üç büyüklüğü kayseri ve antepin bile gerisine düşüyor, bu üc oyuncunun başarılı olma imkanı yokdur dahası mevki olarak tamamen yanlış secimlerdir ,bu takımın ne ağır bir stopere ne sağ acığa nede forvete öncelikli ihtiyacı vardır.. şimdiden gecmiş olsun .

  6. bu genç yetenekler bizi 5-6 yıl rahat götürür beyler rahat olun…

  7. ünal aysal: ‘kaleci transferi düşünmüyoruz; reyes kaleci-oyuncu olarak ter dökecek..’ şaka bir yana bu kadar dengesiz bir takım ve transfer anlayışı görmedim..

  8. Bu yaş takıntısı neden ve nasıl başladı anlamadım.Birden bire 27 yaşındaki Reyes yaşlı oldu.Forlan beğenilmez oldu.Ben takımda bir dengesizlik olduğunu düşünmüyorum.

    Reyes yerine başka bir kanat alınabilirdi ama bir kanat oyuncusu allınması lazım.Sezona sağ kanatta Kazım ve Yekta ile girsek daha mı mantıklı olucak.

    Forlan transferi hakkında bir şeyler söylemeye gerek yok.Takımda Stancu gidicekse Forvet bolluğuda yok.Geçen sene 2 forvet ile sezona girilince etrafı yaktık şimdi Forlan gelirse 4 forver olucak fazla diyoruz ortası nedir?

    Bu oyunculardan önce kaleci ve ortasaha alınsa sonra bu oyuncular alınsa dengeli mi olucaktı takım?Yine aynı şey olucak.Eğer transfer sezonu bittiğinde hala kaleci ve ortasaha alınmamış ise sadece Reyes,Forlan,Ujfalusi gelirse takım dengesizliği kabul edilebilir ama daha kampın başlamasına 2 haftadan fazla varken hiç bir şey kesin değilken neden bu isyan çözemiyorum.

    Adnan Polata teşşekkür etmek lazım takımın neresinden tutsan elinde kalıyor stoper yok sol bek yok ortasaha hiç yok kanat oyuncusu kalitesi düşük forvet desen sakat baros ve stancu var hakikaten büyük iş yapmış bir takım daha bundan beter hale nasıl sokulurdu merak ediyorum.

Yorumlar kapatıldı.