Hedef 90 milyon euro

Nuri Şahin ve Hamit Altıntop transferlerinden sonra Real’in yapacağı diğer transfer beklenirken bir de gidecekler var. Kaka, Lass, Gago, Garay ve Pedro Leon Marca’ya göre kapının önündeki isimler. Bu 5’liden beklenen gelir ise 90 milyon euro.

Kaka ile başlayacak olursak ben Mourinho tarafından gönderileceğine inanmıyorum. Bu sezon sakatlıklar sebebiyle Mesut’un gölgesinde kaldı ancak önümüzdeki sezon çok daha fazla şans bulup tek başına alacağı maçlar bile olacaktır. Lass ve Gago’ya gelecek olursak zaten Khedira ve Xabi Alonso’nun gerisinde kalan bu ikili Nuri ve Hamit’in gelişiyle kesin yolcu. Hatta Lass için Fenerbahçe’nin ismi de geçiyor ki gelirse nokta transfer olur. Büyük iş yapar. Çok beğendiğim bir isim. Her takımda iş yapar. Gago’yu ise hiç çözemedim. Ne yapar ne eder neden Real’de oynar? Çözebilen varsa bana da anlatsın. Garay ise oldukça kaliteli bir isim ancak o da Carvalho, Pepe ve Albiol’den şans bulamıyor. Devamlı oynamayı hakediyor ve kendi ayrılmak istiyor. Pedro Leon ise La Liga’nın orta sıra takımlarından birine gider sağdan sağdan akar işte. Real için çok yetersiz. Zaten Jose de kendisiyle geçen gün görüşmüş planlarımda yoksun demiş.

Hedef 90 milyon euro ama Kaka’nın kalacağını düşünürsek direk 50’ye düştü zaten. İsmi geçen diğer isimleri de o paralara okutmaları zor gibi. Pazarlık payı var. 40 milyon euroyu öpüp başlarına koysunlar. Üzerine 5 daha ekleyip Agüero hayalini gerçekleştirsinler.

“Hedef 90 milyon euro” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.