El Clasico monteleri

El Clasico’ya artık saatler var. Stresi biraz olsun atmak için önceki maçlardan çıkan malzemelerle iki taraf adına da yapılan photoshop çalışmalarına göz atalım. Bernabeu’nun çimlerinin uzunluğundan ötürü tarlaya benzetilmesi ve Villa’ya getirilen tekerlekli sandalye çok başarılı. Bakalım bugün ve haftaya ne malzemeler çıkacak. Hele haftaya elenen yandı…

Bugüne gelecek olursak iki taraf adına da önemli eksikler var. Barcelona’da sol bek yok. Adriano’dan sonra Maxwell de sakatlandı. Abidal’i zaten biliyorsunuz. Ya Puyol ya da Mascherano oraya monte edilecek. En fenası ise Copa Del Rey finalinde takımın en iyisi olan Iniesta’nın son dakika sakatlığı. Yerine Keita oynayacak ki bu da kuşkusuz pas trafiğini etkileyecek.

Real Madrid’de ise cezalı Carvalho yok. Albiol’un yanına Sergio Ramos geçebilir. Sağ beke de Arbeloa. Özellikle Carvalho’nun olmaması dengesizlik yaratabilir. Pepe yine önde olacak. Sakat Khedira’nın yerine ise Lass oynayacak ki bence mükemmel bir futbolcu. Ronaldo, Sergio Ramos ve Di Maria’nın da Camp Nou öncesi sarı kart sınırında olduklarını belirtelim.

Bu akşamki El Clasico’nun yayın detaylarına gelecek olursak; 1200 basın mensubunun akredite olduğu maç 37 ülkede canlı yayınlanacak. Canlı yayınlar için Bernabeu’nun 45 farklı noktasında toplam 135 sunucu ve yorumcu görev yapacak. Ayrıca stad içinde 71 kamera kayıtta olacakken 100 fotoğrafçı da saha içinde olacak.

Muhtemel 11’ler;

Real Madrid;

Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Raul Albiol, Marcelo, Pepe, Lass, Xabi Alonso, Mesut Özil, Di Maria, Ronaldo

Barcelona;

Valdes, Dani Alves, Pique, Mascherano, Puyol, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Messi, Villa

“El Clasico monteleri” için 2 yorum

  1. Nerden Nereye?
    Sen Dünyanın En iyi takımıyken korkudan dünyanın en çirkef ,en aldatmacı takımına dön .Yakışmadı barcelonaya ,istersen dünyadaki bütün kupaları al böyle aldıkta sonra … Yakışmadı …

  2. CDR mi? Alın sizin olsun….
    Sizin hakkınız ancak CDR unutun gerisini :DDDDDD
    Aldatmaca mı deniyorsunuz, onu da alın öğrenin….
    Dua edin 10 kişi bitirdiniz ki lassana kesinlikle atılmalıydı.

    Aman tanrım bunlar neden hep bize oluyor :DDDD
    Şimdi de salağı oynuyorsunuz, okay devam edin oynayın..
    Sizin rakip bulamayacağınız tek oyun salağı oynama oyunu :DDDD

    Şimdi efendi efendi gidin Camp Nou ya atak futbolu oynayın, dünya bi futbol ziyafeti daha tatsın :DDDD

Yorumlar kapatıldı.