Isabella

2 gol, 2 asist ve mükemmel oyunuyla Valencia’yı dağıttığı günün sonunda ikinci kez baba oldu Kaka. 3 yaşındaki Luca’dan sonra bu seferki kız. Adı Isabella. Uzun aradan sonra sakatlığın o ağırlığını atmış Kaka’nın oyunu bizlere hediyeydi. Aynı güne denk gelen Isabella da ona hediye.

O dikine uzayışları, ince pasları, rakibin içinden geçişlerini özlemişiz. Yüzün hep gülsün güzel insan.

“Isabella” için 4 yorum

  1. valencia maçında gerçekten, eski, bildiğimiz ve özlediğimiz kaka’yı izledik resmen. çok sevindim sakatlığın neredeyse yok olmasına. bi de dikkat ettim yine, eskiden de olduğu gibi ne ronaldo kadar hızlı ve çevik, ne messi kadar seri ve çabuk fakat bence ikisinden de rahat ve güzel adam eksiltiyor. valencia maçında özellikle dikkatle izledim, inanılmaz bir biçimde çıt çıt çıt kırıyor belleri adeta. çok özlemişim gerçekten kaka’yı izlemeyi. bi de madrid’in kadrosu acayip olmuş şu an itibariyle, çok büyük rotasyon dönüyor. barça’nın işi zor 2 maçta.

  2. adamlar barcelona maçı var diye rotasyona gidiyorlar rotasyon sonucu oynayan oyunculara bak kaka higuain 🙂 maçın hem şampiyonlar ligi olması hem de şuan iki takımında en üst düzeye gelmesi maçın havasını zirveye taşıyacak. o değil de 2. maç salı günü umarım sevgi ile izlediğimiz(!) papatyam dizisini reyting uğruna vermemezlik etmezler..

Yorumlar kapatıldı.