Fener inat etti, aldı!

Bucaspor 3 – 5 Fenerbahçe.

Yılın golü var, mükemmel bir Abdülkadir var, Büyük Kaptan var, Guiza var, alıştığımız Santos gollerinden var… Sonunda ise liderlik var.

Daha da birşey yazmayacağım, çünkü hakikaten anlatılmaz yaşanır bir maçtı. Özetini mutlaka seyredin, beni de azad edin.

“Fener inat etti, aldı!” için 22 yorum

  1. Eksik kalmış Muzo. Polis Bünyamin var. Azarlamadığı suratına salyasını fışkırtmadığı futbolcu kaldı mı sahada? İğreniyorum şu adamdan artık.

    Bucaspor hocası da Aykut sen söyle kimleri çıkarayım dese böyle değişiklikler yapardı heralde çok tecrübesiz yazık… Güiza’nın 3.5 milyon euroluk golüyle gelen liderlik rehavet yaratmasın şu oyun son 4 haftaya yetmez. Gerçi Trabzon da puan kaybeder ama yine de…

    Bu arada Emre’nin de zamanında Hagi’den birşeyler kaptığını görmek güzel:) Büyük gol attı şaka maka.

  2. Muzo maçtaydım..Anlatılmaz yaşanır misali..ses falan kalmadı…Formayı bile parçaladım.Yarın yeniden Feneriumdayız :)..Ayrıca ağlayan sadece Güiza değildi..Stad yerinden oynadı resmen Güizanın golünden sonra.Artık inancımız daha fazla..Bu şekilde gitmeye devam edersek bu iş mutlu bitecek..

    Not:Bucayı yenerek bazı takımlara istemeden ! de olsa kıyak yapmış olduk..ama neyse artık…

  3. @Y_O_I; sen bence bazılarına kıyak yapmayı kafana takma, son haftaya şampiyonluğu garantilemiş girmeye bak;)

  4. hep gerinden olmaz son haftalarda geriden gelmek zor olabilir sinir stres adamı bitirir ya öne geçicez yada geriye düşmücez

  5. 2 gol atan adam niye çıktı der çekilir uzaklaşırım… edit: muzo yine döktürmüş (ironi)

  6. Haftaya en zor maçınız Abdullah Avcı ile =) Bakalım o da önde oynayan takıma kontradan gol yedirecek mi ?

  7. @süleyman aka jesus aka you are a rich man

    yine bir fener galibiyeti, yine kin dolu yorumlarınla sahnedesin.

    maç sırasında da spikerler 2 gol atan adamın yani abdülkadir’in çıkması konusunda yorumda bulundular. dediklerine göre devre arasinda 15 dakika daha kondisyonu oldugunu konuşmuş hocasıyla.

    öküz’ün altında buzağı arıyorsun. canının sıkıldığı, yandığı çok belli oluyor… az sabır, 4 hafta kaldı, sonra bir kaç ay rahatsın.

  8. Koko! Muzo Gökhan Gönül’ün pozisyonunu yazmayı unutmuş, onu da hatırlatsaydın keşke

  9. Acayip maç oldu.İlginç takım şu Buca.2 maçda 6 gol atıp 10 yediler.Birde Guiza’nın şu takıma verdiği zarar şu golle görmezden gelinicekse…

    Bu sene “Golden Boot” u ya Bünyamin Gezer ya da Howard Webb alır.Maşallah bu sene çok skorerler.

    Birde @Muzo B sen penaltı olduğunumu düşünüyorsun bilmiyorum ama penaltı olmadığını düşünüp yazmadıysan merak etme sen yazınca geri almıyorlar penaltıyı.

  10. Ben penalti oldugunu dusunuyorum beyler. Boyle penalti pozisyonlarini tartismiyor olmamiz gerekir. Hatta ilk yarida Semih’in topu kurtardigi ve yine Ediz’in eline carpanpozisyonunda penalti oldugunu dusunuyorum ama ne yardimcinin ne de bunyamin’in o pozisyonu goremedigine de saygi duyuyorum.

    Kaiser hatirlatsin gonul’un pozisyonunu bi zahmet, inanin hatirlayamadim. Fener kazaninca beni yazmakla tnkit edenlerin cimbizlari cikiyor.

    Fener Bursa ile bereber kaldigi gun de ben burada yazimi yazmistim, onun disinda da uzunca bir suredir hep kazandigini hatirlatirim. Kazandikca hepinizi de bayagi uyuz ettigini de o kadar guzel hissettiriyorsunuz ki…

    Cumartesi gunu telekom arena’daydim. Ruh halinizi o kadar iyi anliyorum ki. Arda disinda ona ayak uyduracak bir tane adam yok takimda. O Ayhan’i, Sarp’i ben de devamli desteklemek zorunda olsam, ben de sizin hep schadenfreude modunda olabilirdim.

  11. @Muzo B Heralde bir kafa karışlığı var.Eğer bu maçı izlemiş ve hakkında bişiler yazmışsan o pozisyon hakkında bir düşüncen olmalı diye düşündüm.Zaten varmış sorduk öğrenmiş olduk ama keşke yazının bir köşesine yazsaydın.

    Sarp değilde ben Ayhanı izlemeye razıyım şu şampiyonluk yarışında yapılan şeyleri gördükten sonra.Ne olduklarını teker teker yazmıyım boşuna tartışma çıkmasın.Dersenki Galatasaray şampiyonluğa giderken aynıları olmuyormuydu,oluyordu işte o yüzden Edirneden dışarı gidemiyoruz herkes kendine Müslüman.

  12. “şu şampiyonluk yarışında yapılan şeyleri gördükten sonra”

    Ah be abi… Ne zaman lider Fenerbahce olsa cikiyor bu cumleler piyasaya.

  13. Bu arada benim bahsettiğim şeyler.Oyun içi şeyler hakem ve ya o takım yattı bu takım yattı değil.

    Neler olduğunu söyleyim net olsun: Lugano’nun o ayağa basışı.Şenol Güneş gibi bir adamın hakeme hakaret etmesi.Fenerbahçe Yardımcı hocasının rakibe şerefsizler demesi.Gaziantep oyuncularının Fenerbahçe taraftarına sandalye atması.Benzerleri önceki senelerde Galatasaray ve ya Beşiktaş için sayılabilir.

    Çok fazla uzadı tartışma.Umarım ne demek istediğimi anlatabilşimdir.

  14. sözlük,gazete ya da resmi siteler farketmiyor sadece bir kere fenerbahçe kazandığında hakem,fenerasyon,şike,şaibe,satılmış kaleciler,teknik direktörler diye ağlamak yerine basitçe tebrik edin.ne güzel kandırıyorsunuz kendinizi.ediz kadro dışı kaldığında herkes işte oyunlar başladı diye konuştu.dün oynadı şimdi herkes maçı sattı bilerek penaltı yaptı diye ağlıyor.fenerbahçe’nin kazanması insanların dengesini bozuyor.

  15. Eyyamin Gezer maci ne guzel cevirdi alex in kahraman eden golun assistini yapip Guiza’nin kahraman olmasina neden oldu.

    En kotu poziyozlarda bile Penalti vermeyen Eyyamin Gezer Ingiltere Premier ligte gorebilecegimiz bir penalti verdi.

    Birde son 3 haftada 2inci sari karti gormeyip kizaramayan Gokhan Gonul’e ne demeli ya Hakemlerin Kirmizaya alerjisi var yada GOkhan’in.

    Fenerbahce oldumu Sike soylemeyin ve ya yazmayin diyorsunuzda.

    Birde Hakem odasi basmayin, Kablo kesmeyin.

    Dediginiz gibi macin ozetini kesinlikle izleyin

  16. Ne çok bucalı türemiş muhtemelen haftaya belediyeli ondan sonraki haftaya da karabüklü olcak bu arkadaşlar , bu arkadaşlar ki umut’un ceza sahası içinde rüzgardan düşmesine penaltı verilirken sus-pus ,fenerbahçeye verilen en haklı penaltı da bile aziz’in parmağı ,bünyamin’in tırnağı …abdülkadir’i neden çıkardığını spiker dün resmen üstüne basa basa anlattı kendisi bi 15 dakka daha oynıyım sonra beni çıkar hoca demiş ama sırf fenerbahçe düşmanlığından izlediği özetle maçın yorumunu yapan adam var (belli ki maçı izlememiş izlese duymaması imkansız )…

    Neyse siz BİZ’i izlemeye devam edin gençler, sizin izlenecek bi takımınız yok şu anda…

  17. Bu adamlar hakikaten nankör. Sayemizde ligde kalıyorlar hala bıdı bıdı ediyorlar. 🙂 Ya arkadaş bu takım penaltı kazanmasın mı diyorsunuz açık açık? Kazandığımız penaltı / Attığımız gol oranında TS’den gerideyiz. Keza O TS’nin aleyhine penaltı atışı yapılmamış bile. Şu oda basma hikayesi gibi şehir efsanelerine de inanmaya devam edin. Edin ki biriniz bank asya yollarından dönmeye devam etsin bir diğeriniz dünya takımıyız deyip antep’in altında kalsın.

  18. bukelamunsporluların anlayacaklarını sanmıyorum ama yinede açıklayayım. aziz yıldırım hakem odası basmamıştır. ne gözlemci raporlarında ne de hakem raporlarında böyle bir olay yeralmamıştır. aziz yıldırım o maçta koridorda karşılaştığı hakeme hoş olmayan sözler söylemiştir. bu arkadaşlara bir embesile anlatır gibi anlatacaksın en basit haliyle.yoksa mümkün değil anlamazlar hoş bence yine anlamazlar.

Yorumlar kapatıldı.